AnimaMundi EnergetischePowertools

Orgonite Powertools

Kleine 6 kantige piramidetjes met rhodiziet in de top!

Kleine 6 kantige piramidetjes met rhodiziet in de top!

Kleine 6 kantige piramidetjes met rhodiziet in de top!

nog slechts enkele, binnenkort nieuwe!6 kantige piramidetjes met Rhodiziet kristalletjes in de top

Mooie heldere kleine 6 kantige piramidetjes met rhodiziet kristalletjes in de top, met in de basis Shungiet, bergkristal, hematiet, rozenkwarts, oranje carneool, zwarte toermalijn, kwartskristal en zuiver brons. Voor deze vraag ik een uitwisseling van 9 euro per stuk, of 3 voor 23,50 exclusief verzending 7 euro post nl. Te bestellen via het contactformulier onder vermelding 6 kantige piramide met rhodiziet.

Rhodiziet zijn zeer zeldzame, hele kleine kristalletjes uit Madagaskar en behoren tot de krachtigste kristallen van de aarde. In Atlantis en Lemurië waren ze al bekend als Meesterkristal. Ze zijn de enige kristallen die de energie van andere kristallen enorm versterken, ook onze energie versterken ze. Als je ze samen met een andere steen houdt blijven ze soms aan elkaar plakken, terwijl de steen niet magnetisch is. Dit laat zien dat dit Meesterkristal een enorme versterker is en dat hij zich energetisch met hen verbindt. Ook helpen ze het ons mensen makkelijker te verbinden met kristallen. Ze helpen je spiritueel te ontwaken, horen bij helt element “wind” en zijn zeer verbonden met het 3e oog- en de kruinchakra’s, maar je kunt ze op ieder chakra leggen om deze te activeren, uit te lijnen en schoon te maken. Deze Meesterhealers hoeven nooit gereinigd te worden. Deze kristalletjes werken in cirkels, wanneer ze niet bezig zijn iemand te helen, dan helen ze zichzelf, een cirkel van continue heling energie. Ze verwijderen zuren uit het lichaam, verlichten pijn, ze helen zowel het fysieke, emotionele als mentale lichaam, dus zijn heel goed te gebruiken bij alle ziekten, ook de ernstige. Samen met een zwarte toermalijn beschermd het je aura enorm. Ze helpen ook de healer om veel sneller en dieper te helen, sjamanen in Madagaskar gebruiken ze. Als je op alle 7 chakra’s een kristalletje legt voel je binnen een paar minuten het enorme effect. Het kan een onbeschrijfelijk gevoel van gelukzaligheid en heelheid geven. Het opent met gemak een geblokkeerd chakra en binnen een paar minuten stroomt de reinigende energie door alle meridianen en energiesystemen, maakt ze schoon en in balans. Op je zonnevlecht geplakt helpt het je te manifesteren en geeft het zelfvertrouwen. Deze kristallen vergroten je paranormale gaven en helpen met uittreden, astraal reizen, interdimensionaal schouwen, helder te dromen en lessen te leren uit andere tijden. Samen met aardende stenen helpen ze je lichtlichaam in het fysieke te gronden. Dit kristal activeert het lichtlichaam en is een echt Ascensiekristal.

Rhodiziet in de top van een zeskantige piramide

Rhodiziet 6 kant piramidetjes met bladgoud

Kleine 6 kantige piramidetjes met magneet

Kleine 6 hoekige piramidetjes

Prachtig kleine 6 kantige piramidetjes, (momenteel alleen verkrijgbaar met een zilverkleurige Neodymium magneetje in de top) met een zeer sterk magneetje in de top, met deze kun je een beschermingsveld opbouwen tegen straling in je huis, wanneer je er 1 de hoeken van je kamer plaatst, zullen deze kleintjes alle straling en negativiteit elimineren, deze kleintjes bevatten bergkristal, rozenkwarts, hematiet, zwarte toermalijn,shungiet, koper en verschillende metalen. Deze kleine krachtpatsertjes kosten 8,50 per stuk, of 3 voor 22,50 te bestellen via het contactformulier onder vermelding kleintjes met magneet