AnimaMundi EnergetischePowertools

Orgonite Powertools

Basic Pacha Mama

Basic Pacha Mama

Super heldere en krachtige basic oplaadschijf met een Pacha Mama afbeelding waaronder diverse Sanjeevini,s zijn aangebracht. Met shungiet, bergkristal, rozenkwarts, zwarte toermalijn, hematiet, een groot koperen tesla spiraal en meerdere metalen waaronder zuiver brons. Deze schijf heeft een doorsnede van 11 cm en is zo,n 3 cm hoog, en is te koop voor 30 euro exclusief verzending, te bestellen via het contactformulier onder vermelding basic pacha mama Scroll helemaal naar beneden voor meer informatie over de oplaadschijven!

Basic Zonnebloem 002

Basic Zonnebloem 002

Prachtig krachtige basic oplaadschijf met een zonnebloem en diverse genezingssymboliek, shungiet, rozenkwarts, bergkristal, hematiet, zwarte toermalijn, 100% getachyoniseerd bergkristal poeder en het orgoniet mengsel met aluminium, metaal en brons, een groot tesla spiraal voor extra aarding (aan de onderzijde, dus niet zichtbaar) , sanjeevini,s.  Deze schijf heeft een doorsnede van 11 cm en is zo,n 3 cm hoog, en is te koop voor 30 euro exclusief verzending, te bestellen via het contactformulier onder vermelding basic zonnebloem 002 Scroll helemaal naar beneden voor meer informatie over de oplaadschijven!

Basic Oplaadschijf 005

Prachtig krachtige basic oplaadschijf met een regenboog flower of life afbeelding waaronder zich diverse genezingssymbolieken bevinden, shungiet, rozenkwarts, bergkristal, hematiet, zwarte toermalijn en echte turkoois, 100% getachyoniseerd bergkristal poeder en het orgoniet mengsel met aluminium, koper, metaal en brons, sanjeevini,s en donave. Deze schijf heeft een doorsnede van 11 cm en is ruim 3 cm hoog, en is te koop voor 30 euro exclusief verzending, te bestellen via het contactformulier onder vermelding basic 005 Scroll helemaal naar beneden voor meer informatie over de oplaadschijven!

Basic Oplaadschijf 003

Basic Oplaadschijf 003

Prachtig krachtige basic oplaadschijf met een 7 puntige ster en genezingssymboliek, shungiet, rozenkwarts, bergkristal, hematiet, zwarte toermalijn, 100% getachyoniseerd bergkristal poeder en het orgoniet mengsel met aluminium, metaal en brons, een groot tesla spiraal voor extra aarding (aan de onderzijde, dus niet zichtbaar) , sanjeevini,s en donave. Deze schijf heeft een doorsnede van 11 cm en is ruim 3 cm hoog, en is te koop voor 30 euro exclusief verzending, te bestellen via het contactformulier onder vermelding basic 003 Scroll helemaal naar beneden voor meer informatie over de oplaadschijven!

Oplaadschijven algemene informatie over werking e.d.

Met deze schijf kun je werkelijk alles ontladen en opladen, simpel door het op deze schijf te plaatsen, denk aan water, edelstenen, sieraden, fruit, koffie, thee, groente en zelfs geld, kortom alles wat een lading en of negatieve herinnering bij zich kan hebben, en dat is bij bijna alles op deze aarde het geval, vanwege "de heb" zoals ik het altijd maar noem, iedereen moet er aan verdienen, iedereen wil hebben e.d. Maar met deze schijf is het mogelijk om deze ontwikkelingen voor jezelf om te draaien, er het positieve uit te halen, om eens werkelijk te ervaren hoe mooi en lekker alles is, en kan zijn als het ontdaan is van de "heb"probeer het maar eens uit, met een kopje koffie of thee, een slokje nemen voor je, je beker op het plaatje zet, en dan eventjes op het plaatje laten staan (gebruik bij hete dingen en of pannen, altijd een onderzetter) 1 minuutje is genoeg, en proef dan nog eens, je zult versteld staan hoeveel zachter het nu smaakt, dit kun je doen met alles wat je in huis hebt, je kunt bijvoorbeeld je boodschappentas erop zetten, en alles wat erin zit, is ontdaan van negativiteit, een volle boodschappentas duurt ongeveer 15 minuten om te ontladen, en op te laden, het maakt niet uit dat de tas erover heen hangt. Leg de schijf in je bed, een kwartiertje met de deken of het dekbed erover heen, en je bed voelt als nieuw, je moet wel de schijf verwijderen als je gaat slapen, want anders slaap je niet lekker. Je kunt ook jezelf ontladen en opladen, leg je handen simpel een poosje op het plaatje, je merkt dat je binnen 5 minuten compleet anders in je vel zit, zelfs je gedachten zijn lichter, je moet er echter wel rekening mee houden dat je voldoende water drinkt als je dit dagelijks doet, want er komen een hoop afvalstoffen in jezelf vrij, en als je ongeveer 1,5 liter water drinkt per dag, worden deze afvalstoffen makkelijker via je nieren uitgescheiden. Zet de plantengieter gevuld met water er een poosje op, en je zult zien dat je planten het aanzienlijk beter gaan doen, laat je creativiteit de loop, en je zult nog veel meer mogelijkheden bedenken. Onderhoud van de schijf: de schijf reinigt zichzelf constant, en blijft altijd werken, maar de schijf kan dof worden door gebruik, dit kun je verhelpen door de schijf met een beetje auto poets of autowax, in te smeren en op te poetsen, en de schijf zal weer in volle kracht glanzen, verder kun je de schijf met een vochtig doekje afnemen, de schijf niet in water onderdompelen of afwassen. Gebruik bij hete of extreem koude dingen altijd een onderzetter, want de schijf kan barsten als glas! * Doordat ik de orgonite met de hand maak, met slechts beperkte gereedschappen kan het voorkomen dat er kleine oneffenheden zichtbaar zijn, in de vorm van een luchtbelletje, blistertje o.i.d. ik beschik als hobbyist niet over triltafels of vacuum apparatuur, en hierdoor valt dit niet te voorkomen voor me en vraag ik hiervoor begrip.