AnimaMundi EnergetischePowertools

Orgonite Powertools

Waar koop je de kristallen?

Jammer genoeg sluit met ingang van 17 oktober de winkel van Arts Mineralen in Sint Anthonis! Waar koop je de kristallen, is een vraag die ik vaak hoor, de meeste kristallen die ik in mijn orgonite kunstwerkjes verwerk komen bij Arts Mineralen uit Sint Anthonis vandaan, kijk op http://www.artsmineralen.nl/ of zoek hem op via marktplaats, hier vind je voor een zeer schappelijke prijs hele bijzondere en zuivere edelstenen en kristallen

Waar koop je Hars?

Ik koop verschillende soorten hars, voor mijn kunstwerken in huis altijd de meest kristalheldere, voor buiten kun je beter de marinekwaliteit gebruiken, deze is meer weerbestendig. De hars is te koop bij verschillende bedrijven, polyservice, polyester shoppen, even googlen en je vind ze, ze bezorgen ook vaak aan huis, en leveren particulier en aan bedrijven. 

Waar koop je je metalen?

Het koperdraad en de koperen buizen koop ik bij de bouwmarkt, de losse krullen metaal, aluminium, brons en messing bij Oud IJzerHandelaren, hier moet je vaak wel erg zoeken, want veel is te grof, en trek beschermende kleding en handschoenen aan als je hier gaat kijken, want het is vaak erg scherp, en voor je het door hebt heb je je gesneden is mijn ervaring. Je betaald meestal per kilo, en hoe schoner het materiaal is, hoe duurder het is, houd er ook rekening mee dat er vaak olie op de metalen zitten die er moeilijk af gaan, en die de kristalheldere hars vaak negatief beïnvloeden.