AnimaMundi EnergetischePowertools

Orgonite Powertools

MegaGroteOplaadschijf Combita,s

In deze categorie vind je de oplaadschijven die ik Combita,s ben gaan noemen, de oplaadschijf die net wat meer doet nog dan de dichte oplaadschijf Combita,s de oplaadschijf met een ingegoten glaasje voor een waxinelichtje, wanneer je in deze schijf een kaarsje brand, zal het je hele omgeving in een weldadig lichtbad zetten, kalmerend, en reinigend, en hiernaast kun je met deze oplaadschijven ook nog eens werkelijk alles ontladen en opladen, simpel door het erop te leggen, een kan met water word heerlijk zacht, fruit lekker sappig, en zelfs je bed voelt als nieuw als je de schijf er een poosje in hebt gelegd, jezelf van spanning en stress ontdoen? Simpel leg je handen een 5 minuten op de schijf en je voelt je rustiger en relaxed, en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden, laat je creativiteit de loop en je zult versteld staan wat deze oplaadschijf voor je kan betekenen!

 

Mega grote Combita met Flower of Life

Mega grote Combita met Flower of Life

Prachtig grote en krachtige combita met 4 ingegoten glaasjes waaronder zich zilveren flower of life symbooltjes bevinden, 4 buizen met water uit de piramide van de zon (Bosnië), citrien, carneool en béta kwarts kristallen uit Indonesië echte Larimar steentjes, en onder de afbeelding meerdere Sanjeevini,s, Shungiet, Rozenkwarts, bergkristallen punten, Hematiet, een zeer sterk getachyoniseerd vitaliserend mengsel, koper, metaal, aluminium, zuiver brons en een groot tesla spiraal. Deze superkrachtige schijf heeft een doorsnede van maar liefst 26 cm en zo,n 6 cm hoog met een gewicht van ruim 2.5 kg! Voor deze vraag ik een uitwisseling van 125 euro omdat die dun extra laagje kreeg is deze niet helemaal zo strak als dat ik ze graag zie, het is niet echt zichtbaar, maar je kunt wel hier en daar een luchtbel/ wat oneffenheid  voelen aan de zijkant, de kracht is er absoluut niet minder om! Deze is te bestellen via het contactformulier onder vermelding megacombita met flower of life 

Mega grote Combita met Shri Yantra

Mega grote Combita met Shri Yantra, All body & mind schijf

Deze mega grote combita zet niet alleen je eten en drinken in een mega hoge trilling, maar reinigt ook je huis van straling en jezelf van negatieve energieën/ gedachten, simpel door je handen er een paar minuten op te leggen voel je dat je hoofd leeg wordt, en er rust komt. Deze schijf heeft een doorsnede van maar liefst 23 cm en is zo,n 7 cm hoog met een gewicht van meer dan 3.5 kilo! In deze schijf heb ik 8 grote brokken met Lemurisch IJskristal verwerkt, de hoge licht intensiteit van deze brokken lemurisch ijskristallen vergroten ons bewustzijn wat een gevoel van vreugde geeft. Deze kristallen geven nieuwe hoop, groei, geloof en goddelijk vertrouwen. Lemurisch ijskristal leert je af te stemmen op de aarde energie en zorgt ervoor dat je de wisselingen in energie beter aan kunt, hiernaast geven ze ook nog eens bescherming tegen straling, zoals alle kwarts kristallen doen! Tussen de brokken Lemurisch IJskristal liggen buisjes met kleine béta kwarts* kristalletjes uit Java en puur (onverdund) water uit de piramide van de zon Bosnië** tussen deze buisjes liggen infinity symbooltjes en onder deze laag liggen Swarovki kristallen hartjes in de hoeken, in de laag die zich hieronder bevind liggen golvende koperen Tesla spiralen waartussen zich kleine zilveren strass bloempjes bevinden, onder deze laag ligt citrien kwarts met rozenkwarts op een bedje van 8 velletjes 24 karaats bladgoud met in het midden onder het antieke ingegoten glaasje waar je ook de grotere waxinelichten in kunt branden ligt een Shri Yantra*** afbeelding waaronder ik meerdere Sanjeevini,s heb aangebracht (ssc1 en ssc60) en bevinden zich 8 bergkristallen punten in de hoeken, meerdere pyriet blokjes, heel veel grote brokken shungiet, hematiet, een 100% getachyoniseerd bergkristal poeder/zand, nog meer rozenkwarts en zuiver brons. Deze mega krachtige oplaadschijf is te bestellen via het contactformulier onder vermelding mega grote combita met shri yantra 

* Bèta kwarts in de buisjes met het water uit de piramide van de zon versterken je ‘thuisgevoel’, je basis, jouw veilige wereld.

**Piramidewater uit de ondergrondse tunnels van het labyrint onder de vallei van de Bosnische piramides is al duizenden jaren oud. Het piramidewater, ook wel tunnelwater genoemd, komt uit een bron van drinkbaar water opgeladen door de energie van de Piramide van de Zon, waaronder deze bron zich bevindt. Diverse onderzoeken in waterlaboratoria hebben tot verbluffende resultaten geleidt het water blijkt niet alleen drinkbaar en vrij van bacteriën, maar is, zoals vastgesteld uit een microbiologische en chemische analyse, ook nog eens zeer heilzaam! Een water-sample uit de tunnels werd in 2013 opgestuurd naar het laboratorium van de bekende Japanse arts/dokter Emoto, waarbij ze hebben vastgesteld dat de kristallisatie van dit duizenden jaren oude water nog niet eerder op deze aarde is voorgekomen. Recentelijke metingen hebben vastgesteld dat het (onverdunde) water op meer dan 1 miljoen Boviswaarde is gemeten.

*** Shri Yantra is een eeuwenoud symbool voor eenwording en harmonie, het trekt een grote hoeveelheid heling en licht aan. Eeuwenlang hebben mensen dit bijzondere symbool gebruikt voor het verhogen van het bewustzijn. In de Indische stroming van Feng Shu (Vastu) wordt het gebruikt om welbevinden, materiële- en spirituele groei te bevorderen en voor het verwijderen van negatieve, lage resonanties en geblokkeerde energie in een huis of de directe omgeving. 

 

Mega grote oplaadschijf

Mega grote Combita Oplaadschijf 001

Prachtig en zeer krachtige combita met 1 ingegoten glaasje waar rondom heen zeer helder Arkansas crystallen liggen, zo helder dat je ze slechts als hele lichte fantomen kunt waarnemen, met maar liefst 8 glazen buizen water uit de piramide van de zon (Bosnië) en kleine getrommelde citriensteentjes op een bedje van bladgoud met in het midden onder het ingegoten glaasje een meditatieve afbeelding waaronder zich meerdere Sanjeevini,s bevinden, groene aventurein, rozenkwarts, bergkristallen punten, shungiet, hematiet, pyriet, een zeer sterk tachyonmengsel en zuiver brons maken deze schijf tot een superkracht overal waar die neergezet wordt zal die de omgeving reinigen en in balans brengen, hiernaast wordt alles wat je erop plaatst gereinigd en in balans gebracht, want met deze schijf kun je werkelijk alles ontladen en opladen. Deze mega grote schijf heeft een doorsnede van ruim 23cm en is zo,n 6 cm hoog met een gewicht van maar liefst 3050 gram is dit echt een mega schijf!. Voor deze schoonheid vraag ik een uitwisseling van 144 euro en is deze te bestellen via het contactformulier onder vermelding Megaoplaadschijf 001

Informatie over het gebruik van de oplaadschijf: Met deze schijf kun je werkelijk alles ontladen en opladen, simpel door het op deze schijf te plaatsen, denk aan water, edelstenen, sieraden, fruit, koffie, thee, groente en zelfs geld, kortom alles wat een lading en of negatieve herinnering bij zich kan hebben, en dat is bij bijna alles op deze aarde het geval, vanwege "de heb" zoals ik het altijd maar noem, iedereen moet er aan verdienen, iedereen wil hebben e.d. Maar met deze schijf is het mogelijk om deze ontwikkelingen voor jezelf om te draaien, er het positieve uit te halen, om eens werkelijk te ervaren hoe mooi en lekker alles is, en kan zijn als het ontdaan is van de "heb"probeer het maar eens uit, met een kopje koffie of thee, een slokje nemen voor je, je beker op het plaatje zet, en dan eventjes op het plaatje laten staan (gebruik bij hete dingen en of pannen, altijd een onderzetter) 1 minuutje is genoeg, en proef dan nog eens, je zult versteld staan hoeveel zachter het nu smaakt, dit kun je doen met alles wat je in huis hebt, je kunt bijvoorbeeld je boodschappentas erop zetten, en alles wat erin zit, is ontdaan van negativiteit, een volle boodschappentas duurt ongeveer 15 minuten om te ontladen, en op te laden, het maakt niet uit dat de tas erover heen hangt. Leg de schijf in je bed, een kwartiertje met de deken of het dekbed erover heen, en je bed voelt als nieuw, je moet wel de schijf verwijderen als je gaat slapen, want anders slaap je niet lekker. Je kunt ook jezelf ontladen en opladen, leg je handen simpel een poosje op het plaatje, je merkt dat je binnen 5 minuten compleet anders in je vel zit, zelfs je gedachten zijn lichter, je moet er echter wel rekening mee houden dat je voldoende water drinkt als je dit dagelijks doet, want er komen een hoop afvalstoffen in jezelf vrij, en als je ongeveer 1,5 liter water drinkt per dag, worden deze afvalstoffen makkelijker via je nieren uitgescheiden. Zet de plantengieter gevuld met water er een poosje op, en je zult zien dat je planten het aanzienlijk beter gaan doen, laat je creativiteit de loop, en je zult nog veel meer mogelijkheden bedenken. Onderhoud van de schijf: de schijf reinigt zichzelf constant, en blijft altijd werken, maar de schijf kan dof worden door gebruik, dit kun je verhelpen door de schijf met een beetje auto poets of autowax, in te smeren en op te poetsen, en de schijf zal weer in volle kracht glanzen, verder kun je de schijf met een vochtig doekje afnemen, de schijf niet in water onderdompelen of afwassen. Gebruik bij hete of extreem koude dingen altijd een onderzetter, want de schijf kan barsten als glas! * Doordat ik de orgonite met de hand maak, met slechts beperkte gereedschappen kan het voorkomen dat er kleine oneffenheden zichtbaar zijn, in de vorm van een luchtbelletje, blistertje o.i.d. ik beschik als hobbyist niet over triltafels of vacuum apparatuur, en hierdoor valt dit niet te voorkomen voor me en vraag ik hiervoor begrip.