AnimaMundi EnergetischePowertools

Orgonite Powertools

MegaGroteOplaadschijf Combita,s

In deze categorie vind je de oplaadschijven die ik Combita,s ben gaan noemen, de oplaadschijf die net wat meer doet nog dan de dichte oplaadschijf Combita,s de oplaadschijf met een ingegoten glaasje voor een waxinelichtje, wanneer je in deze schijf een kaarsje brand, zal het je hele omgeving in een weldadig lichtbad zetten, kalmerend, en reinigend, en hiernaast kun je met deze oplaadschijven ook nog eens werkelijk alles ontladen en opladen, simpel door het erop te leggen, een kan met water word heerlijk zacht, fruit lekker sappig, en zelfs je bed voelt als nieuw als je de schijf er een poosje in hebt gelegd, jezelf van spanning en stress ontdoen? Simpel leg je handen een 5 minuten op de schijf en je voelt je rustiger en relaxed, en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden, laat je creativiteit de loop en je zult versteld staan wat deze oplaadschijf voor je kan betekenen!

 

Mega grote Combita oplaadschijf 002

Mega grote Combita oplaadschijf 002

Zeer krachtige mega grote combita, met een doorsnede van maar liefst 26 cm en zo,n 6 cm hoog! Met in de hoeken 4 ingegoten glaasjes, 4 buizen met water uit de piramide van de zon Bosnië* 4 x bronzen triquetra symbolen** In de hoeken rondom de glaasjes zijn Swarovki kristallen geplaatst voor extra licht, hieronder bevinden zich brokken ruwe echte Afghaanse Turkoois. Onder de Earthkeepers afbeelding bevinden zich meerder Sanjeevini,s, bergkristallen punten, shungiet, hematiet, rozenkwarts, verschillende metalen waaronder zuiver brons, een groot koperen tesla spiraal, bladgoud, en een zeer sterk tachyonmengsel. Voor deze mega grote schijf met een gewicht van bijna 3 kilo vraag ik een uitwisseling van 144 euro, inclusief aangetekende verzending. Deze schijf is te bestellen via het contactformulier onder vermelding Mega grote Combita oplaadschijf002

*Piramidewater uit de ondergrondse tunnels van het labyrint onder de vallei van de Bosnische piramides is al duizenden jaren oud. Het piramidewater, ook wel tunnelwater genoemd, komt uit een bron van drinkbaar water opgeladen door de energie van de Piramide van de Zon, waaronder deze bron zich bevindt. Diverse onderzoeken in waterlaboratoria hebben tot verbluffende resultaten geleidt het water blijkt niet alleen drinkbaar en vrij van bacteriën, maar is, zoals vastgesteld uit een microbiologische en chemische analyse, ook nog eens zeer heilzaam! Een water-sample uit de tunnels werd in 2013 opgestuurd naar het laboratorium van de bekende Japanse arts/dokter Emoto, waarbij ze hebben vastgesteld dat de kristallisatie van dit duizenden jaren oude water nog niet eerder op deze aarde is voorgekomen. Recentelijke metingen hebben vastgesteld dat het (onverdunde) water op meer dan 1 miljoen Boviswaarde is gemeten.

**De triquetra staat ook wel bekend als Trinity knot. Het is een Latijnse naam met de betekenis ‘driehoekig’, voor een Keltisch religieus teken. Het symbool bestaat uit drie in elkaar grijpende cirkels. De triquetra heeft verschillende betekenissen: voor de Christenen slaat het op de Heilige Drie-eenheid, maar de Kelten hadden een andere invulling. Voor hen staat het symbool voor Leven, Dood en Wedergeboorte, of de drie natuurkrachten: Land, Lucht en Zee.

Mega grote oplaadschijf

Mega grote Combita Oplaadschijf 001

Prachtig en zeer krachtige combita met 1 ingegoten glaasje waar rondom heen zeer helder Arkansas crystallen liggen, zo helder dat je ze slechts als hele lichte fantomen kunt waarnemen, met maar liefst 8 glazen buizen water uit de piramide van de zon (Bosnië) en kleine getrommelde citriensteentjes op een bedje van bladgoud met in het midden onder het ingegoten glaasje een meditatieve afbeelding waaronder zich meerdere Sanjeevini,s bevinden, groene aventurein, rozenkwarts, bergkristallen punten, shungiet, hematiet, pyriet, een zeer sterk tachyonmengsel en zuiver brons maken deze schijf tot een superkracht overal waar die neergezet wordt zal die de omgeving reinigen en in balans brengen, hiernaast wordt alles wat je erop plaatst gereinigd en in balans gebracht, want met deze schijf kun je werkelijk alles ontladen en opladen. Deze mega grote schijf heeft een doorsnede van ruim 23cm en is zo,n 6 cm hoog met een gewicht van maar liefst 3050 gram is dit echt een mega schijf!. Voor deze schoonheid vraag ik een uitwisseling van 144 euro en is deze te bestellen via het contactformulier onder vermelding Megaoplaadschijf 001