AnimaMundi EnergetischePowertools

Orgonite Powertools

Halve Tachyon Bol met grote waterbol 001

Halve Tachyon Bol met grote waterbol 001

Deze super heldere halve bol heeft een mond geblazen bolletje in het midden, gevuld met donave water, shungiet, rozenkwarts, bergkristal en amethist, hier rondom heen liggen 3 Swarovki hartjes, en 3 goudkleurige libelle,s en een laag zeer heldere arkansas kristal, onder de afbeelding bevinden zich meerdere sanjeevini,s, shungiet, zwarte toermalijn, hematiet, rozenkwarts, bergkristal, amethist, een metaalmengsel en 100% getachyoniseerd bergkristal poeder. Deze schoonheid is 15 cm in doorsnede en zo,n 8 cm hoog en mag de wereld in voor 47,50 exclusief 6,95 post nl. en is te bestellen via het contactformulier onder vermelding halveboltachyon001

Tachyon Energie

Tachyon energie stimuleert eenheidsgericht bewustzijn en harmoniseert ons energieveld op het diepste niveau. De holistische werking die hiervan uitgaat, straalt uit door alle niveaus van ons wezen. Dit bevordert niet alleen onze gezondheid, maar brengt ook spirituele groei en energetische bescherming. De mogelijke therapeutische effecten van Tachyon energie zijn eindeloos!  

Tachyon energie is de eerste energetische structuur die zich vanuit de vormeloze structuur van het nulpuntveld in het energetisch continuüm voordoet. Het nulpuntveld is het allesomvattend energieveld, een vibrerende oceaan waar alle creatie uit voorkomt en in plaats vindt, wat op subatomair niveau alles al een eenheid met elkaar verbindt. Het energetisch continuüm draagt deze Tachyon energie naar alle eronder liggende dimensies waar het steeds verder condenseert tot uiteindelijk de fysieke vorm in onze dimensie.  Tachyon energie is de eerste vormhebbende energie die nog tot alles kan verworden. Je kunt het een beetje vergelijken met stamcellen. Stamcellen hebben een vorm aangenomen, maar kunnen nog elke vorm en functie aannemen die het organisme bevat. Het creëert perfecte vorm en herstelt richting perfecte vorm.  Tachyon is gênetropisch van aard, dat wil zeggen; altijd in harmonie, balans en eenheid in de hand werkend. Het is holistisch op het diepste niveau. Het is onveranderlijk eenheidsgericht en hierdoor kan de werking niet door disharmonieuze krachten worden verkleurd of verzwakt. Tachyon energie kan geen negatieve ladingen oppikken en ook de aard van onze gedachten en gevoelens kunnen de werking niet beïnvloeden.  Tachyon is geen traditionele healingsvorm. Healing-energieen zijn weliswaar intelligent van zichzelf, maar hebben wel als het ware een richting qua vorm en functie aangemeten. Hierdoor is hun bereik beperkt. Tachyon kan nog tot elke vormgegeven intelligentie verworden en hierdoor kan de Tachyon energie elke vorm en functie aannemen zodra het in aanraking komt met een specifieke vorm van disharmonieuze energie. Je zou dus kunnen zeggen dat het lichaam zelf de Tachyon energie zodanig transformeert, dat de Tachyon energie precies die werking krijgt die het lichaam nodig heeft. Het is daarom van grote therapeutische waarde. Het harmoniseert op subatomair niveau, werkt dus holistisch en versterkt daarmee ook het immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen. Daarnaast ontstoort het schadelijke energieën van buitenaf, zoals electrosmog.  

Enkele voordelen bij gebruik van Tachyon Energie:

- Versterking van het immuunsysteem. - Activering van het zelfgenezend vermogen.

- Harmonisering van allerlei pijnverschijnselen. - Harmonisering van allergieën.

- Geestelijk welbevinden en de levensvreugde worden vergroot.

- Verbetering van het slaapgedrag. - Ontstoring/ harmoniseren van elektrosmog, aardstralen, wateraders, zendmasten, etc.

- Terugwinning van de volle levenskracht, ook wel Chi en Prana genoemd.

- Herstel van de chakra’s. - Het in evenwicht brengen van beide hersenhelften.

- Betere opname van zuurstof en voeding. - Betere doorbloeding.

- Toenemende kracht, uithoudingsvermogen en betere reflexen.

- Verzachting van pijntoestanden.

- De lichaamsontgifting wordt geoptimaliseerd.

Gereserveerd!!! Halve Tachyon Bol met grote waterbol 002

Halve Tachyon Bol met grote waterbol 002

Grote halve bol met een waterbol in het midden onder een gevlochten gouden cirkeltje, rond de bol zijn amandelvormige getachyoniseerde Swarovki kristallen geplaatst, hieronder bevinden zich super heldere kristalpunten, een flower of life afbeelding, getachyoniseerd bergkristalpoeder, rozenkwarts, amethist, bergkristal, shungiet, bladgoud, hematiet en een metaalmengsel. Deze schoonheid heeft een doorsnede van 15 cm en is ruim 8 cm hoog, is te koop voor 47,50 en is te bestellen via het contactformulier onder vermelding halvebol tachyon 002