AnimaMundi EnergetischePowertools

Orgonite Powertools

Grote Chembuster met losse buizen

Grote Tafelchembuster met losse buizen

Deze chembuster heeft in de basis vele A++ kwaliteit amethist uit Uruguay,  rozenkwarts, veel en grote brokken shungiet, prachtige kaarskwarts kristallen en Lemurische kristallen die uit de basis omhoog steken, zwarte toermalijn, puur brons, bladgoud, hematiet, brokken Lemurisch ijskristal, aluminium, staal en zilver. Hiernaast bevinden zich in de 5 lange koperen buizen dubbeleinder kristallen, deze kristallen hebben zowel boven als onder een punt, en zullen dus altijd de energie zowel naar boven als naar beneden richten, en geven hierdoor alleen al meer balans aan de omgeving. Deze krachtige tafelchembuster heeft een hoogte van zo,n 38 cm inclusief de middelste buis met de flinke kristallen bol en weegt zo,n 4.5 kilo. Voor deze krachtpatser vraag ik een uitwisseling van 250 euro en is te bestellen via het contactformulier onder vermelding chembuster met losse buizen

In de 4 lage koperen buizen bevinden zich 4 glazen buizen die ieder een eigen energieveld hebben op basis van het medicijnwiel. De witte buis vertegenwoordigd het Noorden, dit is de plaats van wijsheid. Ze leert ons dat alle cycli van verandering en alle lessen over waarheid eeuwig duren. Iedere les die ons innerlijk doet groeien, brengt ons dichter bij de heelheid en leert ons dat onze geesten voor eeuwig deel zijn van het Grote Mysterie. Wij zijn alle kinderen uit de bron. Deze buis is gevuld met zeer zuiver silica, en is 100% getachyoniseerd, hierin bevind zich een klein flesje met water uit de piramide van de zon (Visoko Bosnië) en is afgedicht met een Enhydro kristal uit Tibet, Enhydro kristallen bevatten miljoenen jaren oude vloeistoffen, dat kan water maar ook olie zijn. Het miljoenen jaren oude water dat zich in zo’n kristal bevindt is nog helemaal puur, in dit kristal nauwelijks zichtbaar, maar de kracht is duidelijk waarneembaar. Enhydro kwarts kristallen zijn krachtige Meesterkristallen. Ze zijn een symbool van het collectieve onbewuste dat aan alles ten grondslag ligt en alles verenigt. Als je met deze kristallen mediteert kun je op alle vragen antwoord krijgen en je verbonden voelen met iedere wereld. Deze kristallen herinneren je dat je ‘weet’ en dat je alles kan bereiken wat je maar wilt. Enhydro kristallen helpen je om makkelijker met ‘vrienden’ telepathisch of astraal in contact te komen. Dit kunnen mensen op aarde zijn, maar ook Gidsen en andere wezens. Het is een vriend tijdens astrale reizen. Ook helpt de steen je om even in de schoenen van iemand anders te gaan staan zodat je de ware gevoelens van deze persoon kunt begrijpen, hij maakt je empathischer en helpt je spiritueel te groeien, een groter begrip voor alles en iedereen te krijgen.

De gele buis vertegenwoordigd het Oosten, leven is in het Oosten van het Wiel, daar waar de dag geboren wordt met het rijzen van de Zon, de dageraad. Het leven in het Oosten leert ons dat iedere dag een nieuw begin aankondigt, dat het leven overvloedig is en van ons vraagt dat we al onze potentieel inzetten om eraan deel te nemen. Deze buis is gevuld met water uit de piramide van de zon, citrien trommelsteentjes, is afgedicht met een lemurisch laser kristal uit de himalaya , en heeft een klein flesje van een zeer sterk activerend getachyoniseerd kristal poeder. Lemurisch lasers uit het Himalaya gebergte zijn zeer krachtige stenen met een hoog bewustzijn, die ons juist in deze tijd sterk ondersteunen en openen. De stenen bevatten Lemurische energie, ze zijn namelijk door de Lemurianen geprogrammeerd om ons nu in deze tijd informatie te verschaffen en ons bewustzijn te verhogen. Deze energie is bijzonder liefdevol. De stenen helpen met het zuiveren en sterker maken van je chakra’s, vergroten van je aura en helpen goed bij slapeloosheid. Ze kalmeren je gedachten en zijn goed bij hoofdpijn. Ze verzachten tevens lichamelijke klachten en pijn. Het zijn krachtige genezers en energieversterkers. Deze steen beschermt tegen straling en brengt je energie in een volmaakte toestand door terug te gaan naar een toestand voor ziekte. Het reinigt en versterkt de organen en verfijnde lichamen. Het verhoogt je energie tot het hoogst mogelijk niveau. Dit kristal bevordert de concentratie, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in evenwicht. De laserkristallen onder hen werden gebruikt in de genezingstempels van Lemurië. Ze dragen niet alleen de kennis van Lemurië, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met hun kennis word je onderwezen in hun geavanceerde genezingskunst. Door hun vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en bij de punt wordt het geprojecteerd als een laser. Deze kristallen zenden zeer hoge lichtfrequenties uit. Bergkristallen uit de Himalaya pulseren met een enorme levenskracht die uniek is op aarde. Hiernaast bevat de buis Citrien kwarts trommelsteentjes welke rijkdom en overvloed brengt en vreugde en energie schenkt aan allen die haar zien. Ze draagt de kracht van de zon en is zeer weldadig, voelt warm, comfortabel, creatief, activeert, geeft kracht, zelfvertrouwen, bevordert innerlijke kalmte en natuurlijke wijsheid.

De oranje/rode buis vertegenwoordigd het zuiden, de plaats van het innerlijke kind, waar vertrouwen, onschuld en nederigheid ontstaan. Daar bezien we de wereld met de ogen van een kind. In het zuiden leert vereniging ons dat niemand wint tenzij iedereen wint, dezebuis is gevuld met oranje carneool, een klein glazen flesje met een zeer sterk getachyoniseerd activerend kristalpoeder mengsel en is afgedicht met een Tangarine kwarts, deze kwartssoort heeft een vreugdevolle, creatieve energie en helpt je innerlijk kind ontwaken. Het maakt je speels en stimuleert het vermogen om je wereld en ervaringen onbevreesd en nieuwsgierig te verkennen. Dit kristal geeft nieuwe ideeën en inspiratie en helpt ons spiritueel te groeien.Deze blije steen stimuleert passie en spelen op alle niveaus. Het helpt je tevens om passie in vreugdevolle creativiteit te uiten, gepassioneerd te denken waardoor het ook een uitstekende steen is voor mensen met een creatief beroep. Oranje Kwarts Kristallen helpen je om schijnbaar onoverkomelijke problemen te overwinnen. Het is een steen van hoop die ervoor zorgt dat je doorgaat op het pad dat je voor ogen hebt en alle problemen die je tegen komt op een vreugdevolle, creatieve manier op te lossen, en je helpt te kijken met de ogen van een kind.

De zwarte buis vertegenwoordigd het westen, gelijkheid, daar waar de dromen geboren worden en alle beloften van de toekomst liggen. Deze buis is gevuld met shungiet en heeft een klein flesje met water uit de piramide van de zon (Visoko, Bosnië) en is afgedicht met een Sichuan kwarts Shungiet harmoniseert alle chakra's en zuivert de aura, verwijderd oude trauma,s brengt inzicht en laat je doelen stellen, en bovenal bereiken. Het Sichuan kwarts kristal welke de staaaf afdicht verdiept en versterkt spirituele groei. Sichuankwarts heeft een zeer hoge vibratie die geest en materie integreert. Hij wordt gebruikt bij (sjamanistische) rituelen, healing, meditatie, channeling en hij activeert de genezende eigenschappen van andere kristallen. Ook creëert de steen een bol van beschermend licht om je lichaam. Sichuankwarts verbindt de voorhoofd- en kruinchakra’s en opent deze. Hij geeft innerlijke visie en stimuleert helder-zien, telepathie, zielencommunicatie en contact met gidsen en wezen uit de hogere dimensies. Spiritueel is Sichuankwarts verbonden met de Witte Vlam van zuiver bewustzijn. Ondanks de hoge vibratie geeft dit kristal door de inclusies van koolstof of hematiet een enorm gevoel van aarding. De wezens verbonden met dit kristal werken via je basis chakra omhoog tot je hogere etherische lichamen, ze schonen ze op en lijnen ze uit. Tijdens healing harmoniseert hij de verfijnde lichamen met het fysieke lichaam en overbrugt energiekloven langs de chakralijn en ruimt chakra blokkades op. Emotioneel doorbreekt hij ingesleten patronen, afhankelijkheidsrelaties en wijst op oorzaken van psychosomatisch ongemak. Hij geeft diepe healing van de biomagnetische mantel, de etherische blauwdruk en zorgt voor multidimensionale cellulaire regeneratie. Het is een echte Meestergenezer die diepe fysieke genezing op gang brengt, heel krachtig samen met andere stenen die bij een specifiek proces horen, kies deze op je gevoel. Doordat het dubbeleinders zijn kan de steen aan beide kanten tegelijk energie opnemen en uitstralen. Ze zijn heel nuttig bij healing omdat ze negativiteit absorberen en helpen verslavingen te overwinnen. Ze integreren voorheen geblokkeerde delen van het zelf. Sichuankwarts helpt je om je te centreren. Het is een zeer krachtig kristal om elektromagnetische vervuiling of radioactiviteit op te schonen. Hij brengt energiemeridianen op één lijn, stimuleert het cellulair geheugen waardoor de cellen weer volgens de originele blauwdruk uitgelijnd worden en zorgt voor multidimensionale healing.