2023-01-10_00195
2023-01-10_00195
2023-01-10_00197
2023-01-10_00197
2023-01-10_00198
2023-01-10_00198
2023-01-10_00196
2023-01-10_00196
Grote tafelchembuster
Grote tafelchembuster
2023-01-10_00199
2023-01-10_00199

 Chembuster met 5 uitneembare buizen

Chembuster met 5 uitneembare buizen Deze chembuster heeft in de basis vele A++ kwaliteit amethist uit Uruguay, groene fluoriet, rozenkwarts, veel en grote brokken shungiet, grote brokken Arkansas kristal, zwarte toermalijn, puur brons, bladgoud, hematiet,staal, messing en een zeer sterk getachyoniseerd mengsel. Hiernaast bevinden zich in de 5 lange koperen buizen dubbeleinder kristallen, deze kristallen hebben zowel boven als onder een punt, en zullen dus altijd de energie zowel naar boven als naar beneden richten, en geven hierdoor alleen al meer balans aan de omgeving. Deze krachtige chembuster komt uiteraard met een zeer uitgebreide beschrijving over de gebruikte materialen, manieren om de chembuster in te zetten, een flesje met chembusterdruppels en een overdrachtskaart om deze druppels en nog meer eindeloos te kunnen dupliceren. Voor deze zeer krachtige chembuster vraag ik een uitwisseling van 335 euro. Ophalen geniet de voorkeur!

In de middelste buis bevindt zich de glazen "chakra buis" met jaspis, carneool, citrien, groene aventurijn, apatiet, amethist en azeztuliet, deze is afgedicht met een prachtige bergkristallen bol, en heerlijk om mee te mediteren.

In de 4 lage koperen buizen bevinden zich 4 glazen buizen die ieder een eigen energieveld hebben op basis van het medicijnwiel.

De witte buis vertegenwoordigd het Noorden, dit is de plaats van wijsheid. Ze leert ons dat alle cycli van verandering en alle lessen over waarheid eeuwig duren. Iedere les die ons innerlijk doet groeien, brengt ons dichter bij de heelheid en leert ons dat onze geesten voor eeuwig deel zijn van het Grote Mysterie. Wij zijn alle kinderen uit de bron. Deze buis is gevuld met zeer zuiver bergkristal poeder/sillicazand en is 100% getachyoniseerd, hierin bevind zich een klein flesje met water uit de piramide van de zon (Visoko Bosnië) en is de buis afgedicht met een Lemurische kristal, dit zijn enorm krachtige kristallen. Het helpt om de chakra’s in balans te brengen en het hartchakra te openen. Tevens heelt het de zwakkere plekken in de aura. Het vergroot je aura en maakt het krachtiger. Mensen die actief bezig zijn het het verankeren van energie op aarde voelen zich meestal aangetrokken tot Lemurische kristallen. De Lemurische Kristallen helpen bij het ondersteunen bij de verhoging van de frequentie op Aarde. Tevens is deze buis zeer geschikt om water mee op te laden, lees meer in de uitgebreide beschrijving die mee komt bij deze bijzondere chembuster

De zwarte buis vertegenwoordigd het Westen, gelijkheid, daar waar de dromen geboren worden en alle beloften van de toekomst liggen. Deze buis is gevuld met shungiet en heeft een klein flesje met water uit de piramide van de zon (Visoko, Bosnië) en is afgedicht met een echte rookkwarts uit Tibet. Rookkwarts, is een van de effectiefste aardende en verankerende stenen die gelijk de vibraties tijdens het mediteren verhoogt. Deze beschermende steen heeft een krachtige band met het aarde/basis chakra en is een uitstekende steen in tijden van stress. Psychisch verlicht Rookkwarts angst en depressie en zorgt voor emotionele rust. Verder vult Rookkwarts de ruimten met positieve vibraties wat extra versterkt wordt door de Shungiet die zich in deze buis bevind.

De gele buis vertegenwoordigd het Oosten, leven is in het Oosten van het Wiel, daar waar de dag geboren wordt met het rijzen van de Zon, de dageraad. Het leven in het Oosten leert ons dat iedere dag een nieuw begin aankondigt, dat het leven overvloedig is en van ons vraagt dat we al onze potentieel inzetten om eraan deel te nemen. Deze buis is gevuld met water uit de piramide van de zon, citrien trommelsteentjes, is afgedicht met een "gouden" lemurisch kristal uit de Himalaya (Tibet) , en heeft een klein flesje van een zeer sterk activerend getachyoniseerd kristal poeder. Lemurische kristallen uit het Himalaya gebergte zijn zeer krachtige stenen met een hoog bewustzijn, die ons juist in deze tijd sterk ondersteunen en openen. De stenen bevatten Lemurische energie, ze zijn namelijk door de Lemurianen geprogrammeerd om ons nu in deze tijd informatie te verschaffen en ons bewustzijn te verhogen. Deze energie is bijzonder liefdevol. De stenen helpen met het zuiveren en sterker maken van je chakra’s, vergroten van je aura en helpen goed bij slapeloosheid. Ze kalmeren je gedachten en zijn goed bij hoofdpijn. Ze verzachten tevens lichamelijke klachten en pijn. Het zijn krachtige genezers en energieversterkers. Deze steen beschermt tegen straling en brengt je energie in een volmaakte toestand door terug te gaan naar een toestand voor ziekte. Het reinigt en versterkt de organen en verfijnde lichamen. Het verhoogt je energie tot het hoogst mogelijk niveau. Dit kristal bevordert de concentratie, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in evenwicht. De laserkristallen onder hen werden gebruikt in de genezingstempels van Lemurië. Ze dragen niet alleen de kennis van Lemurië, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met hun kennis word je onderwezen in hun geavanceerde genezingskunst. Door hun vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en bij de punt wordt het geprojecteerd als een laser. Deze kristallen zenden zeer hoge lichtfrequenties uit. Bergkristallen uit de Himalaya pulseren met een enorme levenskracht die uniek is op aarde. Hiernaast bevat de buis Citrien kwarts trommelsteentjes welke rijkdom en overvloed brengt en vreugde en energie schenkt aan allen die haar zien. Ze draagt de kracht van de zon en is zeer weldadig, voelt warm, comfortabel, creatief, activeert, geeft kracht, zelfvertrouwen, bevordert innerlijke kalmte en natuurlijke wijsheid.

De oranje/rode buis vertegenwoordigd het zuiden, de plaats van het innerlijke kind, waar vertrouwen, onschuld en nederigheid ontstaan. Daar bezien we de wereld met de ogen van een kind. In het zuiden leert vereniging ons dat niemand wint tenzij iedereen wint, deze buis is gevuld met oranje carneool, een klein glazen flesje met een zeer sterk getachyoniseerd activerend mengsel en is afgedicht met een "Red Lemurian Healer kristal, is een krachtige genezer, veel gebruikt bij healing sessies en meditaties. Ook voor gronding tijdens astrale reizen of sjamanistische rituelen is het een fijne vriend. Zuivert de energie en het fysieke lichaam. Naast helende capaciteiten is het een goede steen om contact te maken met spirits en transformeert het zelfs negatieve energie naar positieve. De steen draagt de stabiliserende kracht van Hematiet en de krachtige frequenties van kwarts in zich. Deze steen helpt manifesteren op aarde, grond krachtig, haalt negativiteit weg en laat je innerlijke kind te voorschijn komen, dit kristal maakt blij.

Grote tafel chembuster met 3 uitneembare glazen buizen
Grote tafel chembuster met 3 uitneembare glazen buizen
Zeer krachtige zware basis
Zeer krachtige zware basis
de uitneembare buizen met ieder hun eigen krachtveld
de uitneembare buizen met ieder hun eigen krachtveld

*Arkansas kristal wat de kracht draagt van het gouden tijdperk van Atlantis, en waarvan de kristallen rasters nu weer tot leven komen. Voordat Atlantis werd overgenomen en uiteenviel bestond er een vredige en spiritueel ontwikkelde matriarchale beschaving die leefde onder de Wet van Eén. Gedurende 20.000 jaar werd in pure harmonie geleefd in wat Edgar Cayce het Gouden Tijdperk van Atlantis noemde.

**Ster Hollandiet kristal, de sterren binnenin het kristal zijn alleen op Madagaskar stervormig en is een mineraal dat afstemt op de toon van de aarde en de sterren en zo voor een dieper contact met aarde-energieën zorgt. Het is krachtig afgestemd op de genezende werking van de natuur en legt contact met de deva’s (natuurwezens) en de ziel van de aarde. Het maakt je gevoeliger voor verfijnde energieën en de energetische stromingen binnen de aarde en het menselijk lichaam. Ster Hollandiet gaat voorbij het fysieke bestaansniveau en helpt de aarde zich af te stemmen en heractiveert krachtpunten die door de ouden zijn geplaatst. Ster Hollandiet-kwarts verwijdert negatieve energie uit je lijf en je omgeving. De steen heeft een heilzame werking bij depressies, verhelpt spanningen en ondersteund het rationele denken, bevordert de eigenwaarde.

*** Piramidewater uit de ondergrondse tunnels van het labyrint onder de vallei van de Bosnische piramides is al duizenden jaren oud. Het piramidewater, ook wel tunnelwater genoemd, komt uit een bron van drinkbaar water opgeladen door de energie van de Piramide van de Zon, waaronder deze bron zich bevindt. Diverse onderzoeken in waterlaboratoria hebben tot verbluffende resultaten geleidt, het water blijkt niet alleen drinkbaar en vrij van bacteriën, maar is, zoals vastgesteld uit een microbiologische en chemische analyse, ook nog eens zeer heilzaam! Een water-sample uit de tunnels werd in 2013 opgestuurd naar het laboratorium van de bekende Japanse arts/dokter Emoto, waarbij ze hebben vastgesteld dat de kristallisatie van dit duizenden jaren oude water nog niet eerder op deze aarde is voorgekomen. Recentelijke metingen hebben vastgesteld dat het (onverdunde) water op meer dan 1 miljoen bovis ligt! (het onverdunde piramide water, wat ik in deze buizen en kleine flesjes heb gebruikt)