AnimaMundi EnergetischePowertools

Orgonite Powertools

Chembuster 001

Chembuster 001

Super krachtige tafelchembuster met een hoogte van bijna 30 cm inclusief de kristallenbol. Deze chembuster heeft 8 buizen rondom de middelbuis, in alle buizen zitten dubbeleinder naaldkristallen, en in de middelste een groot Tibetaans kristal, in het middelste gedeelte heb ik rondom de buizen verschillende metalen geplaatst, waardoor deze aan de buitenzijde niet of nauwelijks zichtbaar zijn, hier rondom heen heb ik grote brokken shungiet, zwarte toermalijn, bergkristallen,rozenkwarts, hematiet en echte Afghaanse turkoois geplaatst het geheel weegt op mijn weegschaal 3.333 gram, wat ik wel een heel bijzonder gewicht vind! Deze super krachtige chembuster mag de wereld in voor 150 euro en komt met een flesje chembusterdruppels.

Bij iedere chembuster die bij mij vandaan, de wereld ingaat komt een flesje met chembuster/donave druppels van deze druppels doe je de eerste week om de dag een druppeltje  in de buitenste buizen, dit maakt dat de buster harder gaat werken, hierbij spreek je uit dat je wilt dat de chembuster de lucht en omgeving die jou omringd schoon maakt, na een week volstaat het om 1x per week een druppeltje in de buizen te doen, op dagen dat er erg veel chemtrails of spanningen in de lucht hangen, kun je op deze manier deze snel uit je omgeving verwijderen door een paar druppeltjes aan de buizen toe te voegen. De druppels zijn een combinatie van Sanathana Sai Sanjeevinis, en Donave, dit samen versterkt de werking van de chembuster enorm, je kunt deze druppels ook gebruiken in een schaaltje met water, dit zal direct de omgeving voorzien van meer evenwicht en rust. De chembuster onderhoud zichzelf, het is een zelfreinigend systeem en behoeft weinig tot geen onderhoud, afstoffen is voldoende, laat de chembuster niet in de brandende zon staan of in de regen, hierdoor kan de hars barsten, en of wittig uitslaan, mocht dit toch gebeuren dan kun je het voorzichtig met een beetje auto poetsmiddel weer glanzend oppoetsen. Ondanks alle liefdevolle toewijding die ik in de chembusters stop komt het vaak voor dat de bovenste rand niet helemaal superstrak is, en kan het zijn dat er een schilvertje ontbreekt, dit gebeurt vaak met het lossen van de mal, en soms blijft er een stukje in de mal achter, dit valt voor mij niet te voorkomen, omdat ik alles met de hand maak en weinig tot geen apparatuur ter beschikking heb, ik schuur en polijst de rand zoveel mogelijk, vaak is het niet zichtbaar, maar wel voelbaar als je over de rand strijkt, dit heeft echter geen enkele invloed op de werking van de chembuster, ik vraag hiervoor begrip. Mocht je meer willen weten over Sanjeevini,s kijk dan op deze site http://www.saisanjeevini.org/ hier kun je alles vinden over dit magnifieke healingssysteem wat voor iedereen gratis toegankelijk is.

gereserveerd! Chembuster 002

Chembuster 002

Chembuster 002

Chembuster 002

Middelste buis chembuster 002

Tafel Chembuster 002

Prachtig helder en krachtige tafel chembuster, met prachtige grote brokken amethist, bergkristal, lemurisch ijskristal, shungiet, rozenkwarts, hematiet, verschillende soorten metalen, goudgeel brons en meerdere Sanjeevini,s uit de basis steken 4 lemurische kristallen omhoog, en in alle 8 buizen zitten dubbeleinder naaldkristallen, en in de middelste buis bevind zich een groot tibetaans enhydrokristal hiernaast zit in de middelste buis een grote glazen buis met de chakrasteentjes en bladgoud, deze buis is afgedicht met een grote bergkristallen bol, deze buis is heerlijk om even mee in de handen te gaan zitten, dit geeft een heerlijke rust en heeft een sterk balans gevend effect. Deze schoonheid is zo,n 35 cm hoog en is een tikkeltje scheef uit de mal gekomen, en mag daarom ondanks de zware en massieve basis en lengte de wereld in voor 150 euro, ipv. 175 gezien het formaat. Deze chembuster is te bestellen via het contactformulier onder vermelding tafel chembuster 002