AnimaMundi EnergetischePowertools

Orgonite Powertools

Zware krachtige Losse buizen Chembuster

Losse buizen chembuster

Losse buizen Chembuster

Losse buizen Chembuster

Losse buizen chembuster

Zware en krachtige losse buizen Chembuster

Deze chembuster heeft in de basis vele A++ kwaliteit amethist uit Uruguay, groene Fluoriet, Rozenkwarts, veel en grote brokken Shungiet, prachtige Lemuriaanse kristallen die uit de basis omhoog steken, zwarte toermalijn, puur brons, bladgoud, hematiet, brokken Lemurisch ijskristal, aluminium, een zeer sterk 100% getachyoniseerd mengsel, verschillende metalen en zilver. Hiernaast bevinden zich in de 5 lange koperen buizen dubbeleinder kristallen, deze kristallen hebben zowel boven als onder een punt, en zullen dus altijd de energie zowel naar boven als naar beneden richten, en geven hierdoor alleen al meer balans aan de omgeving. In de 4 lage koperen buizen bevinden zich 4 glazen buizen die ieder een eigen energieveld hebben op basis van het medicijnwiel, en die je uit de basis kunt nemen om mee te mediteren, of om jezelf extra kracht mee te geven, je kunt met deze krachtige buizen ook je water opladen, simpel door de buis in een kan met water te zetten, je zult proeven dat het water duidelijk zachter van smaak wordt, en het water je een echte boost geeft! Deze super krachtige chembuster heeft een gewicht van bijna 5 kilo, en een hoogte van bijna 40 cm, en mag de wereld in voor 295 euro, komt uiteraard ook met een flesje chembuster druppels en een overdrachtskaart om dit flesje eindeloos te kunnen dupliceren, en een zeer uitgebreide beschrijving, meerdere foto,s op aanvraag. Ophalen geniet de voorkeur!

De witte buis vertegenwoordigd het Noorden, dit is de plaats van wijsheid. Ze leert ons dat alle cycli van verandering en alle lessen over waarheid eeuwig duren. Iedere les die ons innerlijk doet groeien, brengt ons dichter bij de heelheid en leert ons dat onze geesten voor eeuwig deel zijn van het Grote Mysterie. Wij zijn alle kinderen uit de bron. Deze buis is gevuld met zeer zuiver bergkristal poeder/sillicazand en is 100% getachyoniseerd, hierin bevind zich een klein flesje met water uit de piramide van de zon (Visoko Bosnië) en is afgedicht met een Tibetaans Enhydro kristal, deze zeldzame kristal punten met een kleine hoeveelheid oerwater zijn speciale genezers van het emotionele lichaam. Zij helpen met het kijken naar je diepste zelf en in het brengen van het licht van de geest in donkere plaatsen. de water insluitsels van de steen hebben effect op het hartcentrum, het creëren van een verhelderende en sterke energie die ervaringen van vervoering vergemakkelijkt. De punten zijn de hoge energie-zoekers van de kristallen wereld. Ongewoon transparant met een briljante schittering, ze manifesteren puur massief Licht en zijn krachtige versterkers van spirituele energie, ze geleiden licht door heel je lichaam, geest en ziel, en zijn het uitzonderlijke genezing kristallen, en worden gebruikt in meditaties, droomwerk, en kun je de buis gebruiken om je water op te laden, simpel door de buis een nacht in een glas of kan met water te plaatsen, doe dit wel voorzichtig en met aandacht omdat de buis van glas is, en kan breken! 

De gele buis vertegenwoordigd het Oosten, leven is in het Oosten van het Wiel, daar waar de dag geboren wordt met het rijzen van de Zon, de dageraad. Het leven in het Oosten leert ons dat iedere dag een nieuw begin aankondigt, dat het leven overvloedig is en van ons vraagt dat we al onze potentieel inzetten om eraan deel te nemen. Deze buis is gevuld met water uit de piramide van de zon, citrien trommelsteentjes, is afgedicht met een "gouden" lemurisch  kristal uit de Himalaya (Tibet) , en heeft een klein flesje van een zeer sterk activerend getachyoniseerd kristal poeder. Lemurische kristallen uit het Himalaya gebergte zijn zeer krachtige stenen met een hoog bewustzijn, die ons juist in deze tijd sterk ondersteunen en openen. De stenen bevatten Lemurische energie, ze zijn namelijk door de Lemurianen geprogrammeerd om ons nu in deze tijd informatie te verschaffen en ons bewustzijn te verhogen. Deze energie is bijzonder liefdevol. De stenen helpen met het zuiveren en sterker maken van je chakra’s, vergroten van je aura en helpen goed bij slapeloosheid. Ze kalmeren je gedachten en zijn goed bij hoofdpijn. Ze verzachten tevens lichamelijke klachten en pijn. Het zijn krachtige genezers en energieversterkers. Deze steen beschermt tegen straling en brengt je energie in een volmaakte toestand door terug te gaan naar een toestand voor ziekte. Het reinigt en versterkt de organen en verfijnde lichamen. Het verhoogt je energie tot het hoogst mogelijk niveau. Dit kristal bevordert de concentratie, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in evenwicht. De laserkristallen onder hen werden gebruikt in de genezingstempels van Lemurië. Ze dragen niet alleen de kennis van Lemurië, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met hun kennis word je onderwezen in hun geavanceerde genezingskunst. Door hun vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en bij de punt wordt het geprojecteerd als een laser. Deze kristallen zenden zeer hoge lichtfrequenties uit. Bergkristallen uit de Himalaya pulseren met een enorme levenskracht die uniek is op aarde. Hiernaast bevat de buis Citrien kwarts trommelsteentjes welke rijkdom en overvloed brengt en vreugde en energie schenkt aan allen die haar zien. Ze draagt de kracht van de zon en is zeer weldadig, voelt warm, comfortabel, creatief, activeert, geeft kracht, zelfvertrouwen, bevordert innerlijke kalmte en natuurlijke wijsheid.

De oranje/rode buis vertegenwoordigd het zuiden, de plaats van het innerlijke kind, waar vertrouwen, onschuld en nederigheid ontstaan. Daar bezien we de wereld met de ogen van een kind. In het zuiden leert vereniging ons dat niemand wint tenzij iedereen wint, deze buis is gevuld met oranje carneool, een klein glazen flesje met een zeer sterk getachyoniseerd activerend mengsel en is afgedicht met een "Red Lemurian Healer kristal, is een krachtige genezer, veel gebruikt bij healing sessies en meditaties. Ook voor gronding tijdens astrale reizen of sjamanistische rituelen is het een fijne vriend. Zuivert de energie en het fysieke lichaam. Naast helende capaciteiten is het een goede steen om contact te maken met spirits en transformeert het zelfs negatieve energie naar positieve. De steen draagt de stabiliserende kracht van Hematiet en de krachtige frequenties van kwarts in zich. Deze steen helpt manifesteren op aarde, grond krachtig, haalt negativiteit weg en laat je innerlijke kind te voorschijn komen, dit kristal maakt blij.

De zwarte buis vertegenwoordigd het westen, gelijkheid, daar waar de dromen geboren worden en alle beloften van de toekomst liggen. Deze buis is gevuld met shungiet en heeft een klein flesje met water uit de piramide van de zon (Visoko, Bosnië) en is afgedicht met een Sichuan kwarts, Shungiet harmoniseert alle chakra's en zuivert de aura, verwijderd oude trauma,s brengt inzicht en laat je doelen stellen, en bovenal bereiken. Het Sichuan kwarts kristal welke de staaf afdicht verdiept en versterkt spirituele groei. Sichuankwarts heeft een zeer hoge vibratie die geest en materie integreert. Hij wordt gebruikt bij o.a. (sjamanistische) rituelen, healing, meditatie, channeling en hij activeert de genezende eigenschappen van andere kristallen. Ook creëert de steen een bol van beschermend licht om je lichaam. Sichuankwarts verbindt de voorhoofd- en kruinchakra’s en opent deze. Hij geeft innerlijke visie en stimuleert helder-zien, telepathie, zielencommunicatie en contact met gidsen en wezen uit de hogere dimensies. Spiritueel is Sichuankwarts verbonden met de Witte Vlam van zuiver bewustzijn. Ondanks de hoge vibratie geeft dit kristal door de inclusies van koolstof of hematiet een enorm gevoel van aarding. De wezens verbonden met dit kristal werken via je basis chakra omhoog tot je hogere etherische lichamen, ze schonen ze op en lijnen ze uit. Tijdens healing harmoniseert hij de verfijnde lichamen met het fysieke lichaam en overbrugt energiekloven langs de chakralijn en ruimt chakra blokkades op. Emotioneel doorbreekt hij ingesleten patronen, afhankelijkheidsrelaties en wijst op oorzaken van psychosomatisch ongemak. Hij geeft diepe healing van de biomagnetische mantel, de etherische blauwdruk en zorgt voor multidimensionale cellulaire regeneratie. Het is een echte Meestergenezer die diepe fysieke genezing op gang brengt, heel krachtig samen met andere stenen die bij een specifiek proces horen, kies deze op je gevoel. Doordat het dubbeleinders zijn kan de steen aan beide kanten tegelijk energie opnemen en uitstralen. Ze zijn heel nuttig bij healing omdat ze negativiteit absorberen en helpen verslavingen te overwinnen. Ze integreren voorheen geblokkeerde delen van het zelf. Sichuankwarts helpt je om je te centreren. Het is een zeer krachtig kristal om elektromagnetische vervuiling of radioactiviteit op te schonen. Hij brengt energiemeridianen op één lijn, stimuleert het cellulair geheugen waardoor de cellen weer volgens de originele blauwdruk uitgelijnd worden en zorgt voor multidimensionale healing.

De middelste buis is de chakra buis, deze is het middelpunt van de chembuster en vertegenwoordigd ons chakra systeem, deze buis is gevuld met water uit de piramide van de zon (Visoko, Bosnië) bladgoud en heeft een klein glazen flesje gevuld met een zeer sterk activerend en balancerend tachyon mengsel, is afgedicht met een kristallen bol, en bevat van onder naar boven: *Rode Jaspis. De rode jaspis werkt aardend en geeft daadkracht, goed voor het basis chakra *Oranje Carneool. Carneool activeert de 2e chakra, maakt deze wakker, wat je levenslustiger en gedurfder maakt. Het is een krachtig instrument voor als je wilt werken aan je zelfvertrouwen, moed, passie en kracht. *Citrien bevat de Gouden Straal van het Christusbewustzijn wat staat voor onvoorwaardelijke liefde en die verbonden is met Jezus en Maria, en onze innerlijke zon, de 3e chakra. Citrien is een krachtige reiniger, hersteller, geeft moed en licht in zware tijden en gaat zelfvernietigend gedrag tegen. Ze absorbeert en transformeert negatieve energie . * Groene Aventurein leert je te leven vanuit je eigen hart. De steen geeft een gevoel van welzijn, brengt yin en yang in evenwicht en beschermt het hartchakra. *Kyaniet hoort bij de keelchakra, versterkt de stem, geneest de keel en moedigt aan de waarheid te spreken en angsten en blokkades te doorbreken. Kyaniet doorbreekt onwetendheid en laat de waarheid zien. *Amethist is een krachtige zuiverende en beschermende spirituele steen met een hoge vibratie die verbonden is met het derde oog, de kruinchakra, de hogere etherische chakra’s en de violette straal van transformatie. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong, stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie. Hij helpt je om diepere inzichten en de oorzaken van levenservaringen te krijgen. *Azeztuliet Deze zeldzame steen is een soort kwarts, maar zijn energieën zijn veel krachtiger dan die van gewoon kwarts. De structuur is gewijzigd waardoor in dit kwarts een verbazende lichtenergie is geactiveerd en dit is gedaan door een engelenwezen of groep genaamd Azez. Deze groep interdimensionale engelenwezens zit op één lijn met de ‘Grote Central Zon’ en heeft zicht verankerd in het etherische gebied van de aarde en bergketens van de Andes, de Himalaya en andere. De Azez hebben een karakteristieke energie die ‘Naamloos Licht’ wordt genoemd. Azeztuliet breidt uw bewustzijn uit brengt u naar een hoger niveau, de steen kan een vibratieverschuiving teweegbrengen. Edelsteenwater bereiden met de buizen is heel simpel, je neemt een kan gefilterd water of bron water en zet voorzichtig de glazen buis van je keuze hierin, je laat het minimaal 1 uur staan, het liefst een nacht, de buis verwijderen, en het water is opgeladen met de energie van de buis die je erin hebt gezet, dit water blijft mits in een donkere fles op een koele plek bewaard minimaal 1 week goed op kracht, hierna begint het langzaam af te nemen. Iedere buis heeft hiernaast ook nog eens een eigen "smaak" en kun je als je goed proeft duidelijk verschil proeven, water wordt met name bij de witte en de zwarte buis veel zachter van smaak, hiernaast voegt het ook duidelijk voelbare energie toe.

Zware krachtige Chembuster

Grote Zware Chembuster

Ruim 32 cm hoge chembuster met een zeer zware en krachtige basis volledig gevuld met brokken Shungiet, Bergkristal, Amethist, Hematiet, Rozenkwarts en brons, rondom de buizen in de basis zit een flinke hoeveelheid metaalkrullen en aluminium dit is door de hoeveelheid aan edelstenen die er rondom heen geplaatst zijn niet zichtbaar. In iedere buitenste buis bevind zich een dun naaldkristal en in de middelste buis zit een groot kristal, al deze kristallen zijn d.m.v. koperdraad met elkaar verbonden en geven hierdoor een zeer grote kracht af, en zal die overal waar deze neer gezet wordt de lucht en de omgeving reinigen van straling, luchtjes en negativiteit. Deze flinke tafel chembuster  heeft een gewicht van bijna 3500 gram en is ruim 32 cm hoog, en omdat die een klein tikkeltje scheef is gezakt tijdens het gieten mag deze weg voor de gereduceerde prijs van 165 euro, inclusief verzending, en een flesje chembuster druppels en overdrachtskaart. Deze krachtpatser is te bestellen via het contactformulier onder vermelding grote zware chembuster

1 Buis Chembuster

Super krachtige 1 buis chembuster

Super krachtige 1 buis chembuster met een Chi Generator onder de buis en een piramide in het midden van de buis, (piramide is niet zichtbaar) waarboven een kristal hangt in een koperen spiraal die vanuit de basis naar boven en naar het middelpunt van de buis gaat, dit te samen geeft een bijzonder grote kracht en reinigt deze chembuster je huis van straling en negativiteit. Verder bevat deze krachtpatser zeer veel Rozenkwarts, Shungiet, echte Turkoois, Hematiet, Bergkristal, Arkansas kristal en verschillende metalen waaronder zuiver brons. Deze krachtige chembuster komt uiteraard ook met een flesje chembuster druppels en een overdrachtskaart waarmee je de druppels eindeloos kunt dupliceren. Voor deze vraag ik een uitwisseling van 125 euro inclusief verzending en is deze te bestellen via het contactformulier onder vermelding 1 buis chembuster