AnimaMundi EnergetischePowertools

Orgonite Powertools

Quantum Anti Stralingshanger met 6.000 negatieve ionen

Quantum Hanger met 6000 negatieve ionen!

Deze Supersterke Quantum Hangers zijn te koop voor 17,50 exclusief verzending, te bestellen via het contactformulier onder vermelding QuantumHanger 6000 Deze unieke hanger geeft onmiddellijke bescherming tegen onnatuurlijke, en dus schadelijke, elektromagnetische golven (gsm, DECT, hoogspanning, Wi-Fi.) en geeft een duidelijke verbetering van je fysieke, emotionele en mentale zijn, en het lichaam verjongt zich aan een natuurlijke en heilzame energie. De Quantum Pendant straalt negatieve ionen uit. We weten dat negatieve ionen goed, zelfs nodig zijn voor al het dierlijk en plantaardig leven.

Alle door de Quantum Pendant getransformeerde trillingen herstructureren (vitaliseren) ons ( lichaams) water. Het menselijk lichaam bestaat voor een zeer groot deel uit water. Water is immers het hoofdbestanddeel van het menselijk lichaam. Alle cellen in onze gewrichten, spieren, weefsels, organen, ogen, de hersenen et cetera, ontvangen merkbaar extra natuurlijk vitaliserende energie van deze Quantum hanger.

Ik heb momenteel meerdere soorten Quantum hangers, in kracht varierend tussen de 3.000 en 6.000 negatieve ionen, allen hebben een zeer hoog Silicium gehalte en de zwarte steen uitvoering is vervaardigd uit hersmolten Japans vulkanisch gesteente en bevat 70 natuurlijke mineralen die door middel van hittefusie gelaagd en geordend worden samengebracht in deze krachtige steencombinatie, dit alles via een innovatieve Japanse technologie. Deze Supersterke hangers zijn te koop voor 17,50 exclusief verzending, te bestellen via het contactformulier onder vermelding QuantumHanger 6000

 

Enkele voordelen van deze Quantum Pendants zijn:

* Beschermt tegen onnatuurlijke elektromagnetische straling

* Vermindert stapeling van cellen

* Verhoogt energie en vitaliteit

* Bevordert herstel energiebalans

Bevordert aanpassingsvermogen

* Bevordert zelfgenezend vermogen van mens en dier.

* Ondersteunt het immuunsysteem

* Verbetert smaak van drank en voeding (rijker, milder)

Gebruik Draag de Quantum Pendant dicht bij het lichaam. Om de hals of in een broekzak. De hanger kan onbeperkt gedragen worden. Het is volkomen veilig voor mensen met een pacemaker. De toepassingsmogelijkheden zijn zeer ruim. Enkele voorbeelden: een poosje onder een glas water, of andere drinken, bij voeding, onder de plantengieter, in de dierenmand bij onrustige dieren , onder het kussen, om dieper te slapen etc. etc.

Bijzonderheden De Quantum Pendant is niet elektrisch en niet magnetisch, en vereist geen onderhoud, doch is het beter om het tijdens het slapen af te doen, er niet mee te douchen of te zwemmen.

Al deze Quantum Pendants worden geleverd met een certificaat van echtheid en een serienummer