AnimaMundi EnergetischePowertools

Orgonite Powertools

Mega grote Cheops Piramide

Mega grote Cheops Piramide

Deze grote piramide heb ik mogen maken met een aantal grote gegoten kwarts eieren, magic moon eieren worden ze ook wel genoemd, hiervan zit er 1 in de koperen coon in de top, waar rondom heen flinke Lemuriaase kristalpunten zijn geplaatst, hieronder ligt een groot koperen tesla spiraal en hier weer onder liggen in de hoeken weer magic moon eieren, waar tussen brokjes ruw tijgeroog liggen, onder deze laag liggen in de hoeken 4 buizen met water uit de piramide van de zon Bosnië en heb ik in het midden hiervan Triskel symbolen geplaatst, onder deze laag bevind zich bladgoud, citrien en steentjes uit de piramide van de zon en zeer grote hoeveelheid Shungiet, hematiet, bergkristallen punten, rozenkwarts, verschillende metalen, ragfijn koperdraad en zuiver brons. Deze zeer grote en zware piramide heeft een doorsnede van zo,n 40 cm en heeft een kleine ondiepe holte in het midden waar je een ledlampje onder kunt leggen, of foto,s en of sieraden kunt opladen. De piramide kwam niet helemaal gaaf uit de mal en heeft op de hoek waar de mal geplakt moest worden een paar puntjes die ik niet helemaal weggeschuurd kreeg zonder de maatvoering aan te tasten, het is nog minimaal zichtbaar nadat ik het gepolijst heb en het doet niet af aan de kracht die deze piramide geeft. Voor deze mega grote piramide vraag ik een uitwisseling van 200 euro i.v.m. de kleine puntjes hierboven genoemd.

Grote Gouden Shri Yantra Piramide met water en steentjes uit de piramide van de zon Bosnië

Grote Gouden Piramide met water en kiezelsteentjes uit de piramide van de zon Bosnië

Prachtig grote en heldere piramide met een grote kristallen bol in de top met een prachtig regenboogje, hieronder ligt een "gouden" shri yantra*, met in de hoeken 4 Lemuriaanse kristalpunten, onder deze laag liggen in de hoeken 4 buisjes met piramide water en kleine getrommelde steentjes afgedicht met een kurkje, hier tussen in liggen prachtige zalmkleurig getrommelde Rosophia** stenen, met een prachtig hartverwarmende energie, onder deze laag ligt groene aventurein met 24 karaats bladgoud, en in de hoeken bevinden zich 4 Rudraksha zaden*** hier weer onder zit een prachtige holte waarin je een lichtje kunt branden of sieraden, foto,s o.i.d. kunt leggen, in de onderste laag bevind zich een flinke hoeveelheid Shungiet, Zwarte toermalijn, Rozenkwarts, Hematiet, Bergkristal, en een kleine hoeveelheid kiezeltjes en zand uit de piramide van de zon Bosnië waarvan ik slechts een kleine hoeveelheid heb, en die ik alleen in mijn mooiste creaties verwerk! Verder ligt hier in het midden boven de opening waar je een ledlampje kunt plaatsen of sieraden onder kunt opladen een groot koperen tesla spiraal, verder bevat deze ragfijn koperdraad, zuiver brons, metaal en aluminium. Deze grote piramide heeft een doorsnede van maar liefst 26 cm en is zo,n 15 cm hoog. Voor deze vraag ik een uitwisseling van 144 euro, inclusief aangetekende verzendkosten. Deze is te bestellen via het contactformulier onder vermelding grote gouden piramide. 

*Piramidewater en de kiezeltjes en het zand wat hierboven genoemd wordt komt uit de ondergrondse tunnels van het labyrint onder de vallei van de Bosnische piramides is al duizenden jaren oud. Het piramidewater, ook wel tunnelwater genoemd, komt uit een bron van drinkbaar water opgeladen door de energie van de Piramide van de Zon, waaronder deze bron zich bevindt. Diverse onderzoeken in waterlaboratoria hebben tot verbluffende resultaten geleidt, het water blijkt niet alleen drinkbaar en vrij van bacteriën, maar is, zoals vastgesteld uit een microbiologische en chemische analyse, ook nog eens zeer heilzaam! Een water-sample uit de tunnels werd in 2013 opgestuurd naar het laboratorium van de bekende Japanse arts/dokter Emoto, waarbij ze hebben vastgesteld dat de kristallisatie van dit duizenden jaren oude water nog niet eerder op deze aarde is voorgekomen. Recentelijke metingen hebben vastgesteld dat het (onverdunde) water op meer dan 1 miljoen Boviswaarde is gemeten. De kiezels komen uit de grote healing kamer van de piramide van de zon, ik heb hier slechts een paar steentjes van, die ik alleen in enkele van mijn mooiste kunstwerken verwerk.

**Rosophia is vernoemd naar “Roos van Sophia”, de vrouwelijke godin van gedachten. De steen voelt zacht aan, en geeft een plezierig gevoel bij het hart. Ze laat de intelligentie van het hart opstijgen en samenvoegen met het hogere spirituele denken. Het mineraal is verbonden aan liefde, geluk en empathisch vermogen.

***Rudraksha kralen worden ook wel de tranen van Shiva genoemd, ze geven bescherming en openen het hart, wat ik perfect vond aansluiten bij de krachtige Rosophia stenen die ik ook in deze piramide heb verwerkt

Grote Piramide 002

Prachtig heldere grote piramide met een doorsnede van maar liefst 26 cm, met een mooie opening om sieraden, foto,s e.d. op te laden, een prachtige kaarskwarts in het midden van de gevlochten koperen spiraal, hieronder bevinden zich in de hoeken nogmaals 4 kaarskwartsen, en hieronder bevinden zich in de hoeken buisjes met donave water, bladgoud en kristalletjes, hiertussen zijn 4 licht groene fluorieten octaëders geplaatst, en hier weer onder bevinden zich rozenkwarts, bergkristal, shungiet, zwarte toermalijn, hematiet, magnetiet en het orgoniet metaalmengsel en een bloemvormige opening. Deze schoonheid mag de wereld in voor 125 euro, en is te bestellen via het contactformulier onder vermelding grote piramide 002