AnimaMundi EnergetischePowertools

Orgonite Powertools

Grote Hexagonale (6 kantige) piramide 001

Gereserveerd! grote hexagonale piramide met Satya Loka golden healer in de top!

Prachtig krachtige hexagonale (6kantige) piramide met een heel bijzonder eivormig Satya Loka golden healer kristal uit Zuid India in de top wat de energie van de heilige berg in Satyaloka in zich draagt* hieronder liggen 6 heldere Lemuriaanse kristallen in de hoeken met hier weer onder een zilveren seed of life, in de laag hier onder liggen 6 buisjes met water uit de piramide van de zon, Bosnië** en kleine getrommelde carneool steentjes en rhodiziet kristalletjes met in het midden hiervan een witte vredes agaat, in de laag hier weer onder liggen 6 oranje gouden Swarovski lancet vormige kristallen, met in de hoeken zo helder dat je heel goed moet kijken kleine dubbeleinder naaldkristalletjes, met hieronder rozenkwarts, aluminium, zuiver brons, messing, shungiet en hematiet. Een mooie bloemvormige opening in het midden  waarin je een led lampje kunt plaatsen of foto,s sieraden o.i.d. kunt opladen. Het geheel is afgewerkt met een gouden getachyoniseerd folie en zwart vilt. Deze krachtige en heldere piramide heeft een doorsnede van 19 cm is zo,n 15 cm hoog deze is volledig gemaakt volgens de gouden snede, met een gewicht van bijna anderhalve kilo! Voor deze piramide vraag ik een uitwisseling 144 euro en is deze te bestellen via francishagen@protonmail.com onder vermelding hexagonale piramide 001

*Satya Loka golden healer kristallen hebben als doel het planetaire bewustzijn te veranderen. Hij maakt hoger bewustzijn en verlichting voor allen op aarde mogelijk. Hij opent de verlichte geest en is een uitstekend hulpmiddel voor een verschuiving in vibratie, op persoonlijk of planetair niveau en voor diepe holistische spirituele healing. Satyaloka golden healer maakt ons bewust om anders naar alles te kijken en helpt spirituele inzichten direct via ons 3e oog te downloaden, ook geeft hij via je derde oog visioenen. Hij wekt een prachtige resonantie in je innerlijke wezen en wijst je de weg. 

Grote piramide met kristallen bol in de top

Grote piramide met een kristallen bol in de top!

Grote en krachtige piramide met een flinke bergkristallen bol in de top, in de laag hieronder liggen 4 Lemuriaanse kristallen in de hoeken en in het midden ligt een Swarovski regenboog ring van maar liefst 3cm die een prachtige schittering geeft aan het geheel! Hier onder liggen Elestiaal amethist brokjes uit Tibet en in de laag hieronder liggen er in de hoeken flesjes met water uit de piramide van de zon Bosnië en kleine getrommelde citriensteentjes, met hier tussenin getrommelde amethist, rozenkwarts en bergkristal, ook wel de gouden 3 hoek genoemd, hieronder bevind zich een ingegoten glaasje wat tevens als voetstuk dient, en waarin je een ledlampje kunt plaatsen, of foto,s sieraden o.i.d. kunt opladen. Verder bevat deze een flinke hoeveelheid shungiet, 4 glazen buizen met een zeer sterk getachyoniseerd mengsel en ragfijne koperen krulletjes, deze heeft een doorsnede van ruim 26 cm. Voor deze vraag ik een uitwisseling van 155 euro, inclusief verzending in Nederland, en is deze te bestellen via het contactformulier onder vermelding grote piramide met kristallen bol.