AnimaMundi EnergetischePowertools

Orgonite Powertools

SterHollandiet Kristal 003

SterHollandiet hangertje 003

Krachtige Ster Hollandiet hanger met meerdere sterretjes, deze hanger is bijna 4 cm lang en is na 1 jaar in de tachyonconvertor te hebben doorgebracht volledig getachyoniseerd, en is hierdoor super krachtig en zeer zuiver, het beschermt en transformeert hierdoor iedere vorm van straling en of negativiteit, deze kristallen zullen altijd hun kracht behouden, en hoeven slechts af en toe een keertje afgespoelt te worden. Dit kristalhangertje is te koop voor 12,50 euro, exclusief verzendkosten, en is te bestellen via het contactformulier met vermelding SterHollandiet hangertje 003

Gereserveerd!

Gereserveerd!

Prachtige Ster Hollandiet hanger met meerdere sterretjes, deze hanger is ruim 3.5 cm lang en is na 1 jaar in de tachyonconvertor te hebben doorgebracht volledig getachyoniseerd, en is hierdoor super krachtig en zeer zuiver, het beschermt en transformeert hierdoor iedere vorm van straling en of negativiteit, deze kristallen zullen altijd hun kracht behouden, en hoeven slechts af en toe een keertje afgespoelt te worden. Dit kristalhangertje is te koop voor 10 euro, exclusief verzendkosten, en is te bestellen via het contactformulier met vermelding SterHollandiet hangertje 002

Ster Hollandiet Hanger001

Ster Hollandiet hanger001

Prachtige Ster Hollandiet hanger met meerdere sterretjes in zowel het zgn. kindkristalletje wat op het grote kristal is gegroeid, als op het grote kristal, deze hanger is ruim 4.5  cm lang en is na 1 jaar in de tachyonconvertor te hebben doorgebracht volledig getachyoniseerd, en is hierdoor super krachtig en zeer zuiver, het beschermt en transformeert hierdoor iedere vorm van straling en of negativiteit, deze kristallen zullen altijd hun kracht behouden, en hoeven slechts af en toe een keertje afgespoelt te worden. Dit kristal is te koop voor 12,50 exclusief verzending enis te bestellen via het contactformulier met vermelding SterHollandiet hangertje 001

Natuurlijk Dubbeleinder Star Hollandiet Kristal

Natuurlijk dubbeleinder Star Hollandiet kristal

Dit Star hollandiet kristal is ruim 3 cm groot, en heeft meerdere sterren, bijzonder mooi gevormd kristal, met meerdere bijzondere lijnen, en kleine kristalvormpjes die er bovenop gegroeid zijn, zie de diashow hierboven. Voor dit bijzondere kristal vraag ik een uitwisseling van 10 euro, exclusief verzending, dit kristal is te bestellen via het contactformulier onder vermelding Dubbeleinder Star Hollandiet 001

Star Hollandiet helpt bij het oplossen van karma. Op psychisch vlak helpt hij spanning en bezorgdheid op te heffen en ondersteunt hij rationeel denken. Hij verwijdert negatieve energie op het fysieke en geestelijke niveau en zorgt voor kalme acceptatie en innerlijke waakzaamheid. Deze steen laat je weten dat je niet alleen in het universum bent. Als je hem vasthoudt kun je je gids aanroepen of de sterren bezoeken voor troost en advies. De sterren binnen het kristal zijn hollandiet die alleen op Madagaskar stervormig voorkomen en is een mineraal dat afstemt op de toon van de aarde en de sterren en voor dieper contact met aarde-energieën zorgt. Hij is krachtig afgestemd op de genezende werking van de natuur en legt contact met de deva’s en de ziel van de aarde. Hij maakt je gevoeliger voor verfijnde energieën en de energetische stromingen binnen de aarde en het menselijk lichaam. Hij helpt je met pendelen.

Star Hollandiet gaat voorbij het fysieke bestaansniveau en helpt de aarde zich af te stemmen en heractiveert krachtpunten die door de ouden zijn geplaatst. Op het spirituele vlak neemt deze steen je mee naar de eenheid van alle dingen en uiterste stilte. Als steen voor contact met sterrenwezens, sterrenkennis of universele wijsheid schouwt hij de oorsprong van het oude Egypte en de interventie van het sterrenvolk in zijn ontwikkeling en jouw plaats binnen die ervaring.

Star Hollandiet-kwarts verwijdert negatieve energie uit je lijf en je omgeving. De steen heeft een heilzame werking bij epilepsie en bloedarmoede. Hollandiet-kwarts helpt tegen problemen aan de neus, keel of oren, de slokdarm en het beenmerg. Hij helpt je bij zwaarmoedigheid en verdriet, heft depressie op.  Star Hollandiet-kwarts brengt licht in de duisternis en geeft hoop. Verhelpt spanning en ondersteunt het rationele denken. Star Hollandiet vermindert bezorgdheid en bevordert de eigenwaarde. Ondersteunt je bij gewichtsverlies en zuivert het (emotionele) lichaam. Star Hollandiet kan gebruikt worden bij meditatie en bij slaap en je zult een hoop aha momenten ervaren. Leg Star hollandiet in ruimtes waar je negatieve energieën op wilt ruimen. De steen heeft enorme aantrekkingskracht op sterrenkinderen doordat hij deze een rustgevende en blij gevoel zal schenken. Ook goed op het lichaam te dragen hierdoor zul je regelmatig in verrassende doch aangename situaties terechtkomen.  

Sterhollandiet kristallen

Sterhollandiet 001

Sterhollandiet 002

Sterhollandiet 003

Sterhollandiet 004

Star Hollandiet Kristallen

Deze schitterende kleine ster hollandiet kristalletjes hebben meer dan 1 jaar in de tachyonconvertor doorgebracht, en zijn hierdoor super krachtig en zeer zuiver, transformeren hierdoor iedere vorm van negativiteit en zetten je simpel door ze vast te houden terug in het licht, deze kristallen zullen altijd hun kracht behouden, en hoeven slechts af en toe een keertje afgespoelt te worden. Deze zijn te bestellen via het contactformulier met vermelding van het nummer wat onderin de diavoorstelling staat. 

Op het spirituele vlak neemt deze steen je mee naar de eenheid van alle dingen en uiterste stilte. Als steen voor contact met sterrenwezens, sterrenkennis of universele wijsheid schouwt hij de oorsprong van het oude Egypte en de interventie van het sterrenvolk in zijn ontwikkeling en jouw plaats binnen die ervaring. Star Hollandiet helpt bij het oplossen van karma. Op psychisch vlak helpt hij spanning en bezorgdheid op te heffen en ondersteunt hij rationeel denken. Hij verwijdert negatieve energie op het fysieke en geestelijke niveau en zorgt voor kalme acceptatie en innerlijke waakzaamheid. Deze steen laat je weten dat je niet alleen in het universum bent. Als je hem vasthoudt kun je je gids aanroepen of de sterren bezoeken voor troost en advies. De sterren in het kristal bestaan uit geotiet en komt alleen voor in deze vorm op Madagascar, het kristal in ster hollandiet stemt afop de toon van de aarde en de sterren  van geotiet zorgen voor een dieper contact met de aarde-energie.  Deze  kristalen zijn krachtig afgestemd op de genezende werking van de natuur en leggen contact met de deva’s en de ziel van de aarde. Deze kristallen  maken  je gevoeliger voor verfijnde energieën en de energetische stromingen binnen de aarde en het menselijk lichaam. Het kristal helpt je met pendelen. Star Hollandiet gaat voorbij het fysieke bestaansniveau en helpt de aarde zich af te stemmen en de kristallen  heractiveren de krachtpunten die door de ouden zijn geplaatst.

Citrienkristallen van links naar rechts

Citrienkristal 1 35 gram 7 euro

Citrien kristal 2 22 gram 6 euro

Citrienkristal 3 46 gram 10 euro

Citrien Dubbeleinder 46 gram 15 euro

Echte Lemurische Citrienkristalpunten uit Minais Gerais Brazillië met zeer duidelijke bibliotheken, prijzen staan onderin de dia voorstelling, deze kristallen hebben meer dan een half jaar in de tachyonconvertor doorgebracht, en zijn zeer zuiver en krachtig geladen,  bestelling is mogelijk via het contactformulier, of telefonisch, wel graag het nummer van het kristal vermelden. Houd er rekening mee dat Lemurische Kristallen altijd kleine beschadigingen hebben en deze kristallen niet geslepen of bijgewerkt zijn, dit zijn puur natuur echte citrien kristallen uit een oude voorraad. 

Echte Citrien is een krachtige reiniger en hersteller. Deze steen, die de kracht van de zon draagt, is zeer weldadig. Citrien verwarmt, geeft energie en is zeer creatief. Het is een van de kristallen die nooit hoeven te worden gereinigd. Het absorbeert, transformeert, verstrooit en aardt negatieve energie en is daarom zeer goed voor het milieu. Citrien geeft energie aan elk niveau van het leven. Als beschermer van de aura werkt het als een vroeg alarmsysteem, zodat er tijdig actie te ondernemen valt. Het heeft het vermogen de chakra’s te reinigen, vooral het zonnevlecht- (3e chakra) en navelchakra (2e chakra). Citrien is een steen van overvloed. Deze dynamische steen leert u hoe u rijkdom en voorspoed, succes en alle goede dingen kunt aantrekken. Citrien is een opgewekte, edelmoedige steen die u stimuleert te delen wat u heeft en u toch helpt uw rijkdom in stand te houden. Het heeft de kracht vreugde te schenken aan allen die dit kristal aanschouwen. Wanhoop en negativisme zijn niet op hun plaats bij Citrien, want deze steen bevordert het oplossen van groeps- of familieconflicten. Citrien vergroot het zelfrespect en zelfvertrouwen en heft destructieve neigingen op. Het versterkt individualiteit, verbetert de motivatie, activeert creativiteit en zelfexpressie. Het maakt u minder gevoelig, vooral voor kritiek, en moedigt handelen op basis van opbouwende kritiek aan. U ontwikkelt een positieve houding met behulp van dit kristal en leert optimistisch vooruit te kijken (met de stroom meegaan i.p.v. in het verleden te blijven hangen). Deze steen laat u genieten van nieuwe ervaringen en stimuleert het verkennen van alle mogelijke wegen totdat u de beste oplossing heeft gevonden. Geestelijk vergroot Citrien het concentratievermogen en maakt het de geest weer levendig. Een zeer nuttig kristal voor het overwinnen van depressies, angsten en fobieën. Citrien bevordert innerlijke kalmte zodat wijsheid naar boven kan komen. Het helpt informatie te verwerken, situaties te analyseren en ze in een positieve richting te sturen. Deze steen maakt de hogere geest wakker. Als u een Citrien als hanger draagt, zult u gedachten en gevoelens gemakkelijker kunnen verwoorden. Emotioneel zorgt Citrien voor meer levensvreugde. Het laat negatieve trekken, angsten en gevoelens op de diepste niveaus verdwijnen en zorgt voor een emotionele balans. Fysiek zorgt Citrien voor energie en versterking van het fysieke lichaam. Het is met name nuttig voor mensen die gevoelig zijn voor milieu-invloeden en dergelijke. Genezing Citrien levert energie, is zeer weldadig bij het Chronische-Vermoeidheidssyndroom, en stopt voortwoekerende ziekten. Citrien stimuleert de spijsvertering, milt en alvleesklier, bestrijdt infecties in de nieren en blaas, verhelpt oogproblemen, verbetert de bloedcirculatie, ontgift het bloed, activeert de thymus en brengt de schildklier in balans. Het verwarmende effect van Citrien versterkt de zenuwen. Citrien heft constipatie op en bestrijdt cellulitis. Als elixer is het goed bij menstruatieklachten en symptomen van de menopauze, zoals opvliegers. Dit artikel beschrijft de Echte Citrien, niet de gebrande amethist die meestal als citrien verkocht wordt, deze ziet er vaak prachtig schitterend uit, maar heeft ontzettend veel aan kracht ingeboet door het verhittingsproces, en draagt ook altijd de (verminderde) energie van Amethist in zich, ipv. Citrien.