AnimaMundi EnergetischePowertools

Orgonite Powertools

SterHollandiet Kristal 003

SterHollandiet hangertje 003

Krachtige Ster Hollandiet hanger met meerdere sterretjes, deze hanger is bijna 4 cm lang en is na 1 jaar in de tachyonconvertor te hebben doorgebracht volledig getachyoniseerd, en is hierdoor super krachtig en zeer zuiver, het beschermt en transformeert hierdoor iedere vorm van straling en of negativiteit, deze kristallen zullen altijd hun kracht behouden, en hoeven slechts af en toe een keertje afgespoelt te worden. Dit kristalhangertje is te koop voor 12,50 euro, exclusief verzendkosten, en is te bestellen via het contactformulier met vermelding SterHollandiet hangertje 003

Gereserveerd!Ster Hollandiet Hanger001

Ster Hollandiet hanger001

Prachtige Ster Hollandiet hanger met meerdere sterretjes in zowel het zgn. kindkristalletje wat op het grote kristal is gegroeid, als op het grote kristal, deze hanger is ruim 4.5  cm lang en is na 1 jaar in de tachyonconvertor te hebben doorgebracht volledig getachyoniseerd, en is hierdoor super krachtig en zeer zuiver, het beschermt en transformeert hierdoor iedere vorm van straling en of negativiteit, deze kristallen zullen altijd hun kracht behouden, en hoeven slechts af en toe een keertje afgespoelt te worden. Dit kristal is te koop voor 12,50 exclusief verzending enis te bestellen via het contactformulier met vermelding SterHollandiet hangertje 001

Gereserveerd!Natuurlijk Dubbeleinder Star Hollandiet Kristal

Gereserveerd!Natuurlijk dubbeleinder Star Hollandiet kristal

Dit Star hollandiet kristal is ruim 3 cm groot, en heeft meerdere sterren, bijzonder mooi gevormd kristal, met meerdere bijzondere lijnen, en kleine kristalvormpjes die er bovenop gegroeid zijn, zie de diashow hierboven. Voor dit bijzondere kristal vraag ik een uitwisseling van 10 euro, exclusief verzending, dit kristal is te bestellen via het contactformulier onder vermelding Dubbeleinder Star Hollandiet 001

Star Hollandiet helpt bij het oplossen van karma. Op psychisch vlak helpt hij spanning en bezorgdheid op te heffen en ondersteunt hij rationeel denken. Hij verwijdert negatieve energie op het fysieke en geestelijke niveau en zorgt voor kalme acceptatie en innerlijke waakzaamheid. Deze steen laat je weten dat je niet alleen in het universum bent. Als je hem vasthoudt kun je je gids aanroepen of de sterren bezoeken voor troost en advies. De sterren binnen het kristal zijn hollandiet die alleen op Madagaskar stervormig voorkomen en is een mineraal dat afstemt op de toon van de aarde en de sterren en voor dieper contact met aarde-energieën zorgt. Hij is krachtig afgestemd op de genezende werking van de natuur en legt contact met de deva’s en de ziel van de aarde. Hij maakt je gevoeliger voor verfijnde energieën en de energetische stromingen binnen de aarde en het menselijk lichaam. Hij helpt je met pendelen.

Star Hollandiet gaat voorbij het fysieke bestaansniveau en helpt de aarde zich af te stemmen en heractiveert krachtpunten die door de ouden zijn geplaatst. Op het spirituele vlak neemt deze steen je mee naar de eenheid van alle dingen en uiterste stilte. Als steen voor contact met sterrenwezens, sterrenkennis of universele wijsheid schouwt hij de oorsprong van het oude Egypte en de interventie van het sterrenvolk in zijn ontwikkeling en jouw plaats binnen die ervaring.

Star Hollandiet-kwarts verwijdert negatieve energie uit je lijf en je omgeving. De steen heeft een heilzame werking bij epilepsie en bloedarmoede. Hollandiet-kwarts helpt tegen problemen aan de neus, keel of oren, de slokdarm en het beenmerg. Hij helpt je bij zwaarmoedigheid en verdriet, heft depressie op.  Star Hollandiet-kwarts brengt licht in de duisternis en geeft hoop. Verhelpt spanning en ondersteunt het rationele denken. Star Hollandiet vermindert bezorgdheid en bevordert de eigenwaarde. Ondersteunt je bij gewichtsverlies en zuivert het (emotionele) lichaam. Star Hollandiet kan gebruikt worden bij meditatie en bij slaap en je zult een hoop aha momenten ervaren. Leg Star hollandiet in ruimtes waar je negatieve energieën op wilt ruimen. De steen heeft enorme aantrekkingskracht op sterrenkinderen doordat hij deze een rustgevende en blij gevoel zal schenken. Ook goed op het lichaam te dragen hierdoor zul je regelmatig in verrassende doch aangename situaties terechtkomen.  

Sterhollandiet kristallen

Sterhollandiet 001

Sterhollandiet 002

Sterhollandiet 003

Sterhollandiet 004

Star Hollandiet Kristallen

Deze schitterende kleine ster hollandiet kristalletjes hebben meer dan 1 jaar in de tachyonconvertor doorgebracht, en zijn hierdoor super krachtig en zeer zuiver, transformeren hierdoor iedere vorm van negativiteit en zetten je simpel door ze vast te houden terug in het licht, deze kristallen zullen altijd hun kracht behouden, en hoeven slechts af en toe een keertje afgespoelt te worden. Deze zijn te bestellen via het contactformulier met vermelding van het nummer wat onderin de diavoorstelling staat. 

Op het spirituele vlak neemt deze steen je mee naar de eenheid van alle dingen en uiterste stilte. Als steen voor contact met sterrenwezens, sterrenkennis of universele wijsheid schouwt hij de oorsprong van het oude Egypte en de interventie van het sterrenvolk in zijn ontwikkeling en jouw plaats binnen die ervaring. Star Hollandiet helpt bij het oplossen van karma. Op psychisch vlak helpt hij spanning en bezorgdheid op te heffen en ondersteunt hij rationeel denken. Hij verwijdert negatieve energie op het fysieke en geestelijke niveau en zorgt voor kalme acceptatie en innerlijke waakzaamheid. Deze steen laat je weten dat je niet alleen in het universum bent. Als je hem vasthoudt kun je je gids aanroepen of de sterren bezoeken voor troost en advies. De sterren in het kristal bestaan uit geotiet en komt alleen voor in deze vorm op Madagascar, het kristal in ster hollandiet stemt afop de toon van de aarde en de sterren  van geotiet zorgen voor een dieper contact met de aarde-energie.  Deze  kristalen zijn krachtig afgestemd op de genezende werking van de natuur en leggen contact met de deva’s en de ziel van de aarde. Deze kristallen  maken  je gevoeliger voor verfijnde energieën en de energetische stromingen binnen de aarde en het menselijk lichaam. Het kristal helpt je met pendelen. Star Hollandiet gaat voorbij het fysieke bestaansniveau en helpt de aarde zich af te stemmen en de kristallen  heractiveren de krachtpunten die door de ouden zijn geplaatst.