AnimaMundi EnergetischePowertools

Orgonite Powertools

528Hz stemvork met superkrachtige basis / aanslagblok

528Hz stemvork met superkrachtige basis / aanslagblok 002

 Voor deze 528Hz stemvork heb ik een hele fijne versterkende basis mogen "bouwen" deze krachtige basis bestaat uit zuiver brons, Lemurisch IJskristal, Hematiet, Rozenkwarts, een groot koperen tesla spiraal, Lemurian Golden Healer* getrommelde stenen, Groene Aventurijn, en 4 Lemuriaanse kristallen met koperdraad omwikkeld rondom het koperen inzet buisje, (let op het koperenbuisje staat iets scheef, dit moet zo omdat de stemvork contact moet hebben met het koper in de basis en het buisje is iets groter dan de gemiddelde stemvork is, hierdoor hangt de stemvork als het ware scheef in de basis) hieronder bevind zich de Sanjeevini voor het gehele lichaam, en een zeer sterk vitaliserend tachyonmengsel, als je de stemvork aanslaat op de siliconen rubberen bandjes die er boven aan om de basis geplaatst zijn en de stemvork vervolgens met de onderzijde van de stemvork op de meridiaanlijnen plaatst of met de onderzijde van de stemvork op een pijnplek houd voel je hoe de 528 Hz trilling door je heen gaat, en hoeveel kalmte en liefdevolle kracht er dan door je lijf en je hoofd gaat, je wordt volledig gereset, en de pijn verdwijnt. De toon ‘Mi’ van de Solfeggio toonladder (528Hz) wordt gebruikt om menselijk DNA terug te brengen naar zijn oorspronkelijke, perfecte staat. Deze frequentie brengt transformatie en wonderen in je leven. Het proces van DNA-herstel wordt gevolgd door gunstige effecten en een verhoogde hoeveelheid levensenergie en helderheid van geest, bewustzijn, ontwaakte of geactiveerde creativiteit, extatische toestanden zoals diepe innerlijke vrede. Toon ‘Mi’ activeert je verbeelding, intentie en intuïtie om te werken voor je hoogste en beste doel. Deze super krachtige "resetter" bestaat uit 2 delen, een 528Hz stemvork en een zeer krachtige basis die zichzelf telkens zal blijven reinigen, en die nooit opgeladen of ontladen hoeft te worden, dit doet die door de samenstelling zelf en zodra je de stemvork erin plaatst wordt deze direct van eventueel opgedane energie ontdaan en weer opgeladen, in deze basis passen ook andere stemvorken. Voor deze superkrachtige basis en stemvork vraag ik een uitwisseling van 85 euro, exclusief verzending, te bestellen via het contactformulier onder vermelding 528hz stemvork met basis 002

*Lemurian Golden Healer kwarts variant gaat door multi dimensies, de healingkracht van het heelal, christos bewustzijn en heelt het DNA. Het Meester kristal in woord en daad brengt spirituele overvloed, balans, zuivert de chakra's en verruimt het bewustzijn.

**Groene Aventurijn groen zorgt voor blijdschap, optimisme en maakt je (weer) levenslustig. Hij geeft je zelfvertrouwen ten aan zien van nieuwe situaties waarin je je begeeft. Tevens helpt groene Aventurijn je om te gaan met de ups en downs die het leven met zich meedraagt. Groene Aventurijn is voor veel mensen een geluks-steen en kan je helpen bij het neerzetten van je doelen en het manifesteren van voorspoed. 

Superkrachtige 528Hz stemvork met basis

528Hz stemvork met superkrachtige basis

Voor deze 528Hz stemvork heb ik een hele fijne versterkende basis mogen "bouwen" deze krachtige basis bestaat uit zuiver brons, Lemurisch IJskristal, Hematiet, Rozenkwarts, een groot koperen tesla spiraal, Lemurian Golden Healer* getrommelde stenen, Kambaba Jaspis ook wel Eldariet** genoemde trommelstenen, en 4 Lemuriaanse kristallen met koperdraad omwikkeld rondom het koperen inzet buisje, (let op het koperenbuisje staat iets scheef, dit moet zo omdat de stemvork contact moet hebben met het koper in de basis en het buisje is iets groter dan de gemiddelde stemvork is, hierdoor hangt de stemvork als het ware scheef in de basis) hieronder bevind zich de Sanjeevini voor het gehele lichaam, en een zeer sterk vitaliserend tachyonmengsel, als je de stemvork aanslaat op de siliconen rubberen bandjes die er boven aan om de basis geplaatst zijn en de stemvork vervolgens met de onderzijde van de stemvork op de meridiaanlijnen plaatst of met de onderzijde van de stemvork op een pijnplek houd voel je hoe de 528 Hz trilling door je heen gaat, en hoeveel kalmte en liefdevolle kracht er dan door je lijf en je hoofd gaat, je wordt volledig gereset, en de pijn verdwijnt. De toon ‘Mi’ van de Solfeggio toonladder (528Hz) wordt gebruikt om menselijk DNA terug te brengen naar zijn oorspronkelijke, perfecte staat. Deze frequentie brengt transformatie en wonderen in je leven. Het proces van DNA-herstel wordt gevolgd door gunstige effecten en een verhoogde hoeveelheid levensenergie en helderheid van geest, bewustzijn, ontwaakte of geactiveerde creativiteit, extatische toestanden zoals diepe innerlijke vrede. Toon ‘Mi’ activeert je verbeelding, intentie en intuïtie om te werken voor je hoogste en beste doel. Deze super krachtige "resetter" bestaat uit 2 delen, een 528Hz stemvork en een zeer krachtige basis die zichzelf telkens zal blijven reinigen, en die nooit opgeladen of ontladen hoeft te worden, dit doet die door de samenstelling zelf en zodra je de stemvork erin plaatst wordt deze direct van eventueel opgedane energie ontdaan en weer opgeladen, in deze basis passen ook andere stemvorken. Voor deze superkrachtige basis en stemvork vraag ik een uitwisseling van 85 euro, exclusief verzending, te bestellen via het contactformulier onder vermelding 528hz stemvork met basis 001

*Lemurian Golden Healer kwarts variant gaat door multi dimensies, de healingkracht van het heelal, christos bewustzijn en heelt het DNA. Het Meester kristal in woord en daad brengt spirituele overvloed, balans, zuivert de chakra's en verruimt het bewustzijn. 

**Eldariet maakt vrolijk en zorgt voor een diepe connectie met deze aarde. Hierdoor brengt het rust en een algeheel gevoel van welzijn. Het leert de mens meer in het lijf en moment te zijn. Te genieten van het nu. Dus uit het hoofd en gewoon heerlijk zijn. We leven niet gisteren of morgen maar nu. De steen maakt daarnaast mens en aarde vruchtbaar en geeft ruimte. Het resoneert met de oudste gedeeltes van de hersenstam en autonome processen in het lichaam. Op die manier haalt het oude blokkades, programma's en overtuigingen weg. Door sterke werking op de hersenen is de steen ook uitermate geschikt als assistent bij EFT.