AnimaMundi EnergetischePowertools

Orgonite Powertools

Gereserveerd! 528Hz stemvork met supersterke basis

Gereserveerd! 528Hz stemvork met superkrachtige basis

Voor deze 528Hz stemvork heb ik een hele fijne versterkende basis mogen "bouwen" deze krachtige basis bestaat uit zuiver brons, Lemurisch IJskristal, Hematiet, Rozenkwarts, een groot koperen tesla spiraal, Infinite* getrommelde stenen, Que Sera** getrommelde stenen, Super Seven getrommelde steentjes,Arkansas kristallen, en 4 Lemuriaanse kristallen met koperdraad omwikkeld rondom het koperen inzet buisje, (let op het koperenbuisje staat iets scheef, dit moet zo omdat de stemvork contact moet hebben met het koper in de basis en het buisje is iets groter dan de gemiddelde stemvork is, hierdoor hangt de stemvork als het ware scheef in de basis) hieronder bevind zich de Sanjeevini voor het gehele lichaam, en een zeer sterk vitaliserend tachyonmengsel, als je de stemvork aanslaat op de siliconen rubberen bandjes die er boven aan om de basis geplaatst zijn en de stemvork vervolgens met de onderzijde van de stemvork op de meridiaanlijnen plaatst of met de onderzijde van de stemvork op een pijnplek houd voel je hoe de 528 Hz trilling door je heen gaat, en hoeveel kalmte en liefdevolle kracht er dan door je lijf en je hoofd gaat, je wordt volledig gereset, en de pijn verdwijnt. De toon ‘Mi’ van de Solfeggio toonladder (528Hz) wordt gebruikt om menselijk DNA terug te brengen naar zijn oorspronkelijke, perfecte staat. Deze frequentie brengt transformatie en wonderen in je leven. Het proces van DNA-herstel wordt gevolgd door gunstige effecten en een verhoogde hoeveelheid levensenergie en helderheid van geest, bewustzijn, ontwaakte of geactiveerde creativiteit, extatische toestanden zoals diepe innerlijke vrede. Toon ‘Mi’ activeert je verbeelding, intentie en intuïtie om te werken voor je hoogste en beste doel. Deze super krachtige "resetter" bestaat uit 2 delen, een 528Hz stemvork en een zeer krachtige basis die zichzelf telkens zal blijven reinigen, en die nooit opgeladen of ontladen hoeft te worden, dit doet die door de samenstelling zelf en zodra je de stemvork erin plaatst wordt deze direct van eventueel opgedane energie ontdaan en weer opgeladen, in deze basis passen ook andere stemvorken. Voor deze superkrachtige basis en stemvork vraag ik een uitwisseling van 85 euro, exclusief verzending, te bestellen via het contactformulier onder vermelding 528hz stemvork met basis 002

*Infinite Steen: Deze steen haalt negativiteit en blokkades weg zodat de trilling van het lichaam verhoogt wordt en zelfs de kundalini weer geactiveert raakt. Hierdoor zorgt de steen dat overvloed, liefde en rijkdom op je pad komen. Ook helpt deze magische steen tegen tal van fysieke pijnen en geeft het een sterke aarding aan lijf en psyche.

**Que Sera: Deze Que Sera steen maakt vrolijk, geeft rust en zorgt voor een algeheel gevoel van liefde. Dit doordat de steen een sterk spiritueel licht aantrekt dat vervolgens het lichaam in trekt. Op deze manier balanceert het de meridianen, zo rust en energie gevend aan zowel het fysieke als het energetische lichaam.