AnimaMundi EnergetischePowertools

Orgonite Powertools

Ronde hanger met Apatiet, Shungiet en Tachyon

Ronde hanger met Apatiet, Tachyon en Shungiet

Zeer sterke ronde hanger met ruwe Apatiet, ruwe apatiet geeft zelfvertrouwen, en brengt je in contact met je hogere zelf, het buisje bevat een zeer sterk getachyoniseerd mengsel tegen straling wat de werking van de shungiet die er in verwerkt zit versterkt. De hanger heeft een doorsnede van 4 cm. wordt geleverd met een koordje, en is te bestellen via francishagen@protonmail.com onder vermelding ronde hanger met apatiet, voor deze hanger vraag ik een uitwisseling van 20 euro, exclusief verzending.

Hangers met ruwe Maansteen, tachyon en shungiet

Hangers met ruwe maansteen, tachyon en shungiet

Deze hangers bevatten alle 3 ruwe maansteen, een flesje of buisje met een zeer sterk getachyoniseerd mengsel koper en shungiet, zeer sterk tegen allerlei vormen van straling en negatieve energie. Voor deze hangers vraag ik een uitwisseling van 20 euro per stuk, exclusief verzending, te bestellen via het contactformlier onder vermelding van links naar rechts 1,2 of 3 belangrijk van iedere hanger is er maar 1! 

Maansteen bevordert de intuïtie en versterkt paranormale gaven. Het is een steen die zorgt voor helderheid van geest en helpt bij sterk wisselende stemmingen. Maansteen heeft een kalmerende werking en helpt bij het uiten van je emoties. Maansteen geeft inzicht in wie je werkelijk bent. Shungiet werkt zeer sterk tegen straling ook 5G hiernaast is het een kalmerende beschermende steen die negatieve energieën absorbeert en een reinigende en ontgiftende werking heeft op het lichaam. Heelt diepe traumatische gebeurtenissen en helpt om jezelf weer terug te vinden.

Het Tachyon Vitalisatie mengsel heeft de eigenschap dat het alle blokkades in energievelden oplost, waardoor het lichaam gaat genezen, verjongen en tot rust laat komen, en doordat tachyonen elke verstoring in elk mogelijk energieveld tegen gaan, ben je ook beschermd tegen straling zoals elektrosmog, 5G, Wifi e.d.